Haberler

Muğla Ege'de Çocuklar Bayramlarını Kutladı

Ege'de çocuklar bayramlarını kutladı

EGE Bölgesi'ndeki illerde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Denizli'de yaşanan çelenk krizinde; CHP İl Başkanı Teoman Sancar, anıta Ak Parti'nin çelenginin konulmamasını ve iktidar partisinin yöneticilerinin katılımın olmamasını eleştirildi. Söke'de dört yıl sonra kutlamalar, şehir stadında yapıldı. CHP'liler bu yıl da alternatif çelenk sunma törenleri düzenledi.

AYDIN

Aydın'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar, Aydın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Şen, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Protokol üyeleri ve öğrenciler daha sonra kortej eşliğinde Adnan Menderes Stadı'na kadar yürüdü. Statta kentteki ilkokulların halk oyunları ekipleri tarafından hazırlanan "7 Bölge, 7 İklim" adlı folklor gösterisi sahnelendi.

SÖKE

Söke'de dört yıl sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, Şehit Stadı'nda kutlandı. Vatandaşların da ilgi göstererek katıldığı tören 80 yabancı öğrencinin de katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu. Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Erol Akman, CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, siyasi parti ilçe temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünat Aydın, günün anlam ve önemini taşıyan konuşma yaptı. Ardından öğrenciler şiirler okudu. Öğrenciler zeybek ve halk oyunları gösterisi sundu. Ritim müziği dinletisi sunan öğrenciler ise darbuka ve davul sesiyle protokol ve vatandaşlardan büyük alkış aldı. Jimnastik gösterisinde öğrenciler adeta havalarda uçarken, kula yapıp Türk Bayrağı açtı. Öğrencilerin halat çekme yarışı ise heyecanlı dakikalar yaşattı. Doğa Koleji'nin misafiri olarak Bulgaristan, Makedonya ve Moldovya'dan gelen yaklaşık 80 öğrenci ise gösterilere katılarak yörelerinin halk oyunlarını sergiledi. Renkli görüntülere sahne olan 23 Nisan Kutlamaları tören geçişiyle sona erdi.

KUŞADASI

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kuşadası'nda da törenlerle kutlandı. Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı'nın Atatürk anıtına çelenk koymasıyla başlayan kutlamalara; Garnizon Komutanı Binbaşı Bülent Şahin, CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, siyasi partilerin yöneticileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Yıllar öncesinin siyah önlük, beyaz yakalarını takan CHP Kadın Kolları üyeleri, tören alanında renkli görüntülere neden oldu. İlköğretim okulu öğrencilerinin şaşkınlıkla baktığı büyükler, resmi tören sonrası Atatürk anıtına çelenk koyup, saygı duruşunda bulundu.

BALIKESİR

Balıkesir'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk tören, Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Cengiz'in anıta çelenk sunumuyla tören başladı. Programa 19 ilkokul, ortaokul ve anaokulundan gruplar katılarak halk oyunları, dans gösterileri yaptı; skeçler sundu. Öğrenciler şiirler okudu. AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Milli Eğitim Müdür vekili Ahmet Cengiz, daire müdürleri ve öğrenci velileri çocuklar katıldı. Etkinlik sonunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın işbirliği ile yürüttüğü 'Türkiye sağlıklı beslenme hareketli hayat programı' kapsamında, öğrencilere bisiklet dağıtıldı. Balıkesir'deki çeşitli okullarda da ayrı ayrı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için düzenlenen törenin adresi Cumhuriyet Meydanı oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, öğrenciler İclal Sude Bozkurt ve Derin Savcı ile Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, CHP Çanakkale milletvekilleri Muharrem Erkek, Bülent Öz, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve veliler törene katıldı.

CHP'DEN ALTERNATİF ÇELENK

Resmi törenin son bulmasıyla CHP İl Başkanlığı da Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. 50 kadar partilinin eşlik ettiği çelenk sunumunda CHP Çanakkale Milletvekilleri Av. Muharrem Erkek, Bülent Öz, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş ve CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yer aldı.

DENİZLİ

Denizli'de 23 Nisan törenleri, Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Terör ve şehitler nedeniyle kapsamı daraltılan kutlamaların ilk bölümüne katılımın az olması dikkat çekti. Törene CHP tam kadro katılırken; AK Parti ve MHP'den katılım olmadı. CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ile Melike Basmacı, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, CHP İl Başkanı Teoman Sancar ile çok sayıda vatandaş törene katıldı. Törende Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un Atatürk anıtına çelenk sundu.

CHP'DEN AK PARTİYE ELEŞTİRİ

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, tören sonrası AK Parti'nin çelenk göndermemesi ve parti yöneticilerinin törene katılmamasına tepki gösterdi. AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Vali Şükrü Kocatepe'nin törende yer almadığını belirten CHP'li Sancar, "23 Nisan'ların pasifleştirilmesi, etkisizleştirilmesi, vatandaş tarafından önemsenmeme adına her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Ama buradaki coşku insan seli atasına olan sevgisini saygısının belirtisidir. Biz CHP olarak çelengimizi koyduk. Valiliğin resmi çelenk koyma törenidir. AK Parti bunu kasıtlı olarak yapmaktadır. 'Ben adeta tanımıyorum' demektedir. Her milli bayramda gösterdiği duyarsızlığı şiddetle ve tepkiyle kanıyorum. Bunlar doğru duruş ve davranış değildir. Milli ve dini bayramlara saygı duyulması gerektiğini iktidar partisinin il başkanının bilmesi anlaması lazım. Ak Parti'nin il başkanı yok iş provokatörlüğe gelince, iş CHP ile zıtlaşmaya, kardeşi kardeşe kırdırmaya gelince o zaman çelenk koymaya TOMA'larla geliyorlar. Burada AK Parti'nin çelenginin bulunmasını isterdik. Denizli halkı adına CHP adına değil, Türkiye Cumhuriyeti'ne emeği geçen şehitler ve gaziler adına kınıyorum" dedi.

AK PARTİDEN YANIT

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ise bayramı Mardin'den Denizli'ye gelen çocuklarla birlikte kutladıklarını belirterek, "Biz Valilikle tören hakkında konuştuk. Valinin katılmayacağını ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu olduğu bize bildirildi. Biz bayramı Mardin'den Denizli'ye gelen 10 çocukla birlikte kutladık. Onlarla kahvaltı yaptık, bölge hakkında sohbetler ettik. Ben de il başkanlığı koltuğumu çocuklardan birine verdim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara hediye ettiği bayramı Mardin'den gelen kardeşlerimizle kutladık" dedi.

MHP İl Başkanı Cafer Birturk ise, il yönetimi olarak Ankara'da oldukları için katılamadıklarını söyledi.

İKİNCİ KUTLAMADA KATILIM VAR

Bayramın ikinci bölümü Delikliçınar Meydanı'nda devam etti. Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere bütün protokol üyelerinin katıldığı kutlamada, çeşitli okullardan öğrenciler gösteriler yaptı. Vatandaşların da katıldığı kutlamada, öğrenciler, şarkılar söyledi, danslar etti.

UŞAK

Uşak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na, İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin'in çelenk koymasıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenİ başladı. Uşak Vali Vekili Mehmet Hulusi Kaya, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar törene katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Bayram için düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Uşak Hesna Özgöbek Anaokulu öğrencilerinin 7 Bölge Anadolu isimli yörelere ait halk oyunları gösterisi beğeniyle izlendi. Anaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisinin ardından yedi parçadan oluşan bölge haritaları ile Türkiye haritasını oluşturdu. Uşak Vala Gedik Özel Eğitim Merkezi'nde eğitim gören engelli öğrencilerin ront gösterisi de büyük alkış aldı. Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Yalçın Atlı ise Uşak Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde tedavi gören hasta çocukları yataklarında ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

MANİSA

Manisa'da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Tören Cumhuriyet Meydanı Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde yapıldı. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar törene katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş'ın çelenk sunumuyla tören başladı. Kıyafetleriyle gökkuşağı gibi rengarenk olan öğrenciler, töreni renklendirdi. Dernekbaş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Ardından Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu öğrencileri Anadolu Ateşini sahneledi. Ardından farklı ülkelerin kıyafetleriyle sahneye çıkan aynı okulun anasınıfı minikleri gösterileriyle alkış aldı. 'Bütün çocuklar kardeştir pankartı' açıldı. Öğrenceler tarafından semazen, salsa, dans gösterisi ve halk oyunları gösterileri sahnelendi. Tören sonunda meydanda açılan stantta Başkan Ergün, çocuklara kitap dağıttı. Minik bir bebeği kucağına alarak sevdi.

CHP'DEN ALTERNATİF TÖREN

CHP Manisa İl Başkanlığı öncülüğünde, sivil toplum kuruluşları ile sendikaların da katılımıyla alternatif tören yapıldı. Manisa Öğretmenevinin önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, ellerinde temsil ettikleri sivil toplum kuruluşlarının pankartları eşliğinde yürüdü. Önce dev Türk Bayrağı ve arkasında dev Atatürk posteri ile yürüyüş yapan grup "Manisa Uyuma 23 Nisanı'na Sahip Çık" sloganları attı. Atatürk Bulvarı üzerinden gerçekleştirilen yürüyüş Cumhuriyet Meydanı'ndaki Milli Egemenlik Anıtı'nın önünde son buldu. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban'ın da katılımıyla anıta çelenk sunuldu. Konuşma yapan ADD Manisa Şube Başkanı Gülbahar Tahmilci, AK parti hükümetini eleştirerek, "Nişanlarda, düğünlerde, kutlama programlarında boy gösterenlerin, stat açılışında top koşturanların, ulusumuz için böylesine önemli bir kutlamayı terör olaylarını bahane ederek iptal etmeleri gerçekçi değildir" dedi.

TURGUTLU

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez tarafından 50'inci Yıl Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Turgutlu Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Levent Türker, MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Emre, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile kamu kurum kuruluşlarının müdürleri, CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, MHP İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, AKP Turgutlu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile gaziler törene katıldı.

ALAŞEHİR

Alaşehir'deki kutlamalar, Kent Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması başladı. Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, MHP'li Alaşehir Belediye başkanı Gökhan Karaçoban, Ulaştırma Alay Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Kenan Zurnacı törene katıldı. Şiirler okundu, halk oyunu gösterisi yapıldı. Kent hayatına çeşitli alanlarda destek veren kurum ve işadamlarına plaket verildi. Obeziteyle mücadele kapsamında bisiklet dağıtıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Dynet programı kapsamında laptop ve eşofman dağıtım törenleri yapıldı. Şiir yazma, resim ve kompozisyon yarışmasında derecelere giren öğrencilere ödülleri verildi.

SOMA

Soma'da bayram Cengiz Topel Meydanında çelenk sunumuyla başladı. Öğrencilerin okuduğu şiirler, jimnastik, geleneksel çocuk oyunları, sandalye kapmaca, ip çekmece ve halk oyunları gösterisi katılımcılardan büyük alkış aldı. Törene Kaymakam Ahmet Altıntaş, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara, AK Partili Belediye Başkanı Hasan Ergene, İlçe Emniyet Müdürü Rıza Akın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Daire Amirleri, Öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KULA

Kula'daki kutlamalar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Kula Naci Hakkı Ulusoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen programa geçildi. Kula Kaymakamı Murat Güven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, MHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Programda İlk ve ortaokul öğrencileri karma halk oyunu ekiplerinin gösterileri sahnelendi. Öğrenciler şiirler okudu. İlkokullu minikler, skeçler sahneledi. Minik öğrencilerin yaptığı sezmen gösterisi ayakta alkışlandı. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

MUĞLA

Muğla'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Buradaki törenin ardından kutlamalara Türdü 100 Yıl. Ortaokulu'nda devam edildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu, dans, halk oyunu, ritim ve jimnastik gösterileri sunuldu. Protokol üyeleri tarafından resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından kutlamalar sona erdi. Muğla Valisi Amir Çiçek, CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Osman Gürün, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş katıldı.

BODRUM

Bodrum Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen bayram kutlamarı coşkulu geçti. Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Yakup Yıldız, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, gaziler ve yaklaşık 1000 kişi kutlamaları izledi. Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan gelen Germe ortaokulu 6. Sınıf öğrencileri yöresel halk danslarını sergiledi. Ardından Umurca İlköğretim Okulu Özel Eğitim sınıfı öğrencileri "Türkiye'm", Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunları ve dans gösterisi sahnelendi. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibi gösterileri beğeni topladı. Jonglör ve illüzyonist gösterisi, Merker Turgutreis Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları "Biz Dünya Çocuklarıyız" gösterileri sahneye kondu. "Biz dünya çocuklarıyız" isimli gösteride yabancı dillerde yazılı Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta barış, dünya da barış" sözünün yer aldığı pankartlar taşındı. Gösteriler sırasında renkli görüntüler oluştu. Tören 10. Yıl Marşı eşliğinde sona erdi.

ORTACA

Ortaca'da da bayram coşkuyla kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül'ün Atatürk Anıtı'na tek çelenk sunmasıyla başladı. Kaymakam Fatih Ürkmezer, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Haluk Türkoğlu, CHP'li Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Hasgül, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Günün anlam ve öneminin yapıldığı konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı şiirler, halk oyunu gösterileri, ana sınıfı öğrencileri step oyunu sergilendi. Ayrıca Ortaca Toplum Sağlığı Başkanlığı'nca 19 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

CHP'DEN ALTERNATİF TÖREN

CHP Ortaca İl Başkanlığı, alternatif bir tören düzenledi. Ellerinde Türk Bayrağı ve çiçeklerle kutlamaya katılanlar, çocuklarıyla birlikte Cumhuriyet Meydanına geldi. CHP İl Başkanı Mehmet Sertkaya'ın anıta çelenk koymasının ardından CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Sivas, konuşma yaptı. Alternatif kutlama töreni, İl Atatürk Anıtına ellerindeki karanfil ve güllerin bırakılmasının ardından sona erdi.

UŞAK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan AK Parti Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
title