Haberler

Muğla'da Zıpkınla Vurulup Pişirilmeye Çalışılmış Yunus Bulundu

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kimliği belirsiz kişiler zıpkınla yunus vurup sonra da pişirmeye çalıştı. Sahil kıyısındaki bir kısmı yanmış yunusu vatandaşlar buldu.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahil kıyısında zıpkınla vurulmuş yavru yunus ölüsü bulundu. Kuyruğundan bir parça kesilen, vücudunda yanıklar bulunan ve yanında ateş yakıldığı anlaşılan yunusu pişirmeye çalıştıkları sanılan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

YUNUSUN VÜCUDUNDA ZIPKIN VE YANIK İZLERİ

Turgutreis Yelken Kulübü'nün Optimist Kategorisi'nde Türkiye Şampiyonluğu'na sahip sporcusu, Turgutreis Lisesi 11-D sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki İnci Moral, antrenman yapmak için bu Sabah Yalıçiftlik Mahallesi Barboros Koyu'na giderken, kıyıda ölü bir yavru yunus olduğunu fark etti. Yaklaşık 110 santimetre boyunda 20 kilo ağırlığındaki yunusun vücudunda zıpkın ve yanık izleri dikkati çekti. Yanıbaşında ateş yakıldığı ve kuyruğundan bir parçanın kesildiği görülen yunusun öldürüldükten sonra yenilmek istendiğinin sanıldığı kaydedildi.

"ŞOKE OLDUM"

Yavru yunusun acımasızca öldürüldüğünü söyleyen İnci Moral, "Antrenman için geldiğimizde sahilde öldürülmüş, ardından yakılmış yunusu görünce şoke oldum. Gerekli yerlere bilgi verip, konunun araştırılmasını isteyeceğim" dedi.

İhbar üzerine olay yerine glen zabıta ekipleri, ölü yunusu Bodrum Belediyesi Mezbahası'na götürdü. Tarım İlçe Müdürlüğü yetkililerinin yarın ölü yunusu inceleyeceği belirtildi. Jandarma yunusu öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Turgutreis Türkiye Bodrum Muğla Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

ermobilWeb@haberler.com:

Bunu yapsa yapsa krolar yapmıştır

19
11
yanıtYanıtla
gencfb Mobil-ANDROID:

Hayırdır kurtlerden yaranizmi var gençler

12
14
yanıtYanıtla
emineMobil-ANDROID:

SEYHMUS ÇELIK. bence kürtler yapmıstir

8
16
yanıtYanıtla
Doğru yoldaMobil-IOS:

Ceplerinde 2 kuruş yok çay sigara içmeye paraları yok kendini bilmezler ancak kürtlere dil uzatırlar.avrupada kürtlere olan saygıyı herkez biliyor ama siz türküm diye geçinen kendini bilmezler ise tarihe hep barbar olarak gösterildiniz vede öylede kalacak!!!!

5
18
yanıtYanıtla
Hidır dırMobil-IOS:

Kurtler kazandıkça kuduran faşistler kendini ele veriyor

7
16
yanıtYanıtla
Akrep AliMobil-IOS:

Keske Kürtler kadar kafaniz çalissaydi. Siz önce türkceyi ögrenin

7
15
yanıtYanıtla
hızır bahtiyar:

KÜRTLERE HAKARET etmeye devam edin bir gün süriyeye dönersek göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi

11
11
yanıtYanıtla
yook artikMobil-ANDROID:

kurtler kadar basiniza tas dussun belki akillanirsiniz. ayaginiz tasa takilsa kurtler koymustur o tasi diceksiniz. ne alemsiniz ya...

13
8
yanıtYanıtla
SacitMobil-IOS:

Yapanın Allah bin türlü belasını versin yakasını kötülüklerden kurtaramasın

14
2
yanıtYanıtla
Yabgu:

Ortada bir yanlış var, sizler yapan kürtmü türkmü diye tartışıyorsunuz. Suç suçtur banane ırkından, ceza verilmeli.

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title