Haberler

Muğla'da Sıcak Hava

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil ve plajlarda yoğunluğa neden oldu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil ve plajlarda yoğunluğa neden oldu.

Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü ilçede hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen bazı vatandaşlar, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ve Kumburnu plajlarına adeta akın etti.

Bazı vatandaşlar plajda güneşlenip denize girerken, bazıları da sahildeki kafelerde dinlenmeyi tercih etti.

Macera tutkunu vatandaşlar ise bin 965 rakımlı Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçup, Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını izleme fırsatı buldu. Plajdaki vatandaşlar da paraşütlerin gökyüzündeki görsel şovunu ilgiyle izledi.

Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, hava sıcaklıklarının hafta boyunca mevsim normallerinde seyredeceği bildirildi.

Sahilde güneşlenen vatandaşlardan Bahattin Ayık, AA muhabirine, Ölüdeniz'de muhteşem bir hava olduğunu, deniz mevsimini açtıklarını söyledi.

Deniz suyunun çok sıcak olduğunu belirten Ayık, tatil için herkesi Fethiye'ye davet etti.

- "Herkesi buraya uçmaya çağırıyoruz"

Ölüdeniz Yamaç Paraşüt Kooperatif Başkanı Celal Yıldız, yamaç paraşütü yapmak için gelenlerin sayısının gün geçtikçe arttığını ifade etti.

Yurt dışında bölgeyi tanıtıcı tanıtım çalışmaları yaptıklarını anlatan Yıldız, "Herkesi buraya uçmaya çağırıyoruz. Özellikle kendi vatandaşlarımız gelsin. Yurt dışından herkes gelip bu güzelliği görüyor. Vatandaşlarımız da gelip uçsunlar ve bu güzelliği yaşasınlar istiyoruz. Burası çok güvenli bir yer." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ölüdeniz Babadağ Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title