Haberler

Muğla'da Sıcak Hava

Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla'nın ilçelerinde turistler ve vatandaşlar, sahil kenarları ve parklarda yoğunluk oluşturdu.

Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla'nın ilçelerinde turistler ve vatandaşlar, sahil kenarları ve parklarda yoğunluk oluşturdu.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 23 derece olarak ölçülüyor. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlardan bazıları denize girerek vakit geçirirken bazıları da sahil ile park ve bahçelerde gezmeyi tercih etti.

Gümbet Mahallesi ile Kumbahçe, Paşatarlası, Neyzen Tevfik Caddelerinde yürüyüş yapan vatandaşlar, çocuklarıyla sahilde vakit geçirdi.

Kumbahçe sahilindeki bir kafede oturan Metin Gire, yazdan kalma bir gün yaşadıklarını söyledi.

Güzel havadan yararlanmak isteyen insanları Bodrum'a davet eden Gire, "Bugün burada hem güneşlenip hem de güzel havanın tadını çıkartıyoruz. Bodrum'da olmak bizim için bir şans" dedi.

İlçeye tatil için gelen İrlanda uyruklu Mary Nolan ise Bodrum'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burayı çok seviyorum. Denize girmeyi de düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Çocuğuyla birlikte sahilde oyun oynayarak vakit geçiren Yonca Öztürk de ilçede yaşanan soğuk havanın ardından güneşli havanın yeniden yüzünü göstermesinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Bebeğini ilk kez sahille tanıştırdığını anlatan Dilek Ceylan ise çok yoğun bir kış sezonu geçirdiklerini belirterek, "Bebeğim ilk kez sahil ve denizle tanışıyor. Güneşli havada taşlarla oynuyor" diye konuştu.

Ayrıca Ortaca ilçesine bağlı dünyaca ünlü İztuzu plajında bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları da sahilde güneşlenerek kitap okudu. Bazı vatandaşlar da erken gelen baharda açan farklı renkteki çiçekleri fotoğrafladı.

Kaynak: AA / Güncel

Neyzen Tevfik Güneşli Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title