Haberler

Muğla'da Sıcak Hava

Yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti.

Hava sıcaklığının 33, deniz suyu sıcaklığının ise 21 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu.

AA muhabirinin Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, kentte günün en yüksek hava sıcaklığı 33, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü.

Gökova Körfezi'nin cennet köşesi Akyaka'da hafta sonunu değerlendiren vatandaşlar, sıcak havayı fırsat bilerek denize girdi. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, sahildeki kafelerde kitap okudu, kano ve rüzgar sörfü yaptı.

Turistler, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı, Kumburnu Plajı ile Foça Mahallesi'ndeki Çalış Plajı'nda denize girip, altın sarısı kumsallarda güneşlendi. Maviyle yeşilin bütünleştiği cennet koylarda denize girmek isteyen turistler ise Fethiye Kordon boyundan kalkan günübirlik tur tekneleriyle gezintiye çıktı.

Marmaris ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilenler ve aşırı nemden bunalanlar, Marmaris Belediyesi Halk Plajı, Uzunyalı Plajı ve İçmeler sahillerinde yoğunluğa neden oldu. Plajlarda şezlonglara ve kumlara uzanarak güneşlenen vatandaşlar ve turistler, denize girerek serinlemeye çalıştı.

Bodrum'da da vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet dolgu alanı sahillerinde yoğunluk oluşturdu. Bazı aileler çocuklarıyla denize girip serinlerken, bazıları ise sahil kenarında güneşlenmeyi tercih etti. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Akyaka Gökova Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title