Haberler

Muğla'da Sanayi Sitesindeki Yangın

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve CHP Milletvekili Nurettin Demir, Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan yangında zarar gören esnafı ziyaret etti.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve CHP Milletvekili Nurettin Demir, Yatağan ilçesindeki sanayi sitesinde çıkan yangında zarar gören esnafı ziyaret etti.

Öztürk ve Demir, üç gün önce çıkan ve 13 kişinin yaralandığı, 5 iş yerinin zarar gördüğü Yatağan Sanayi Sitesi'nde incelemelerde bulunarak, esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekilleri, olayla ilgili Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan ve İlçe Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'tan bilgi aldı.

AK Parti Milletvekili Öztürk, yaptığı açıklamada, Kayseri'de yaşanan terör saldırısına tepki gösterdi.

Yangını haber aldıklarında büyük üzüntü yaşadıklarını ve bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından ilçeye gelerek incelemelerde bulunduklarını belirten Öztürk, "Buraya geldiğimiz çok iyi oldu. Çünkü buradaki arkadaşların o günkü kahramanlıklarını görme şansımız oldu. Can kaybı olmaması bu işin en önemli tesellisidir. Mal bir şekilde geri gelir. El birliğiyle bu işleri toparlarız." dedi.

- "Yangından alınacak dersler var"

CHP Muğla Milletvekili Demir ise, esnafın yaralarını sarması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

"Tecrübeli esnafımızın, ustamızın ve teknik insanlarımızın sayesinde, üç dört can kaybının yaşanabileceği, hatta bütün sanayi sitesi yanabilecekken akıllı, özenli ve dikkatli bir şekilde konuyu atlatmışlar." diyen Demir, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demir, söz konusu yangından alınacak dersler olduğunu dile getirerek, önce yaraları sarmak, ardından da iş güvenliği açısından, daha huzurlu ve verimli çalışabilecekleri ortam hazırlamak için çözüm üretmek gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Nurettin Demir Nihat Öztürk AK Parti Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title