Haberler

Muğla'da Ormanlık Alanda Toprağa Gömülü Ceset Bulunması

Muğla'da 50 yaşındaki Mustafa Yıldırım'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Menteşe ilçesi Salihpaşalar mevkisindeki ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulunan cesedin kimliğinin belirlenmesi amacıyla jandarma ekipleri, yakınlardaki mermer ocakları, fabrikalar ve köyleri gezerek vatandaşların bilgisine başvurmuş ancak bir sonuç çıkmamıştı.

Gazetelerde haberi gören ayakkabı pazarlamacısı Mustafa Yıldırım'ın yakınlarının jandarmaya başvurması üzerine yapılan incelemede, cesedin Mustafa Yıldırım'a ait olduğunu anlaşılmıştı.

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, Mustafa Yıldırım'ın kendisine ait minibüste 10 yıl önce babasını öldürdüğü için cezaevine giren, aftan yararlanarak tahliye edilen Okan E. (36) ile birlikte olduğunu belirledi.

Minibüsün Marmaris'te Armutalan Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonunda bulunduğunu tespit eden ekipler, aracı kullanan Okan E'yi gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız bir tabanca ve kar maskesi bulundu.

Gözaltına alınan Okan E, jandarmadaki ifade işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Okan E'nin jandarmadaki ifadesinde, Mustafa Yıldırım ile 2 yıldır tanıştıklarını, birlikte Akyaka Mahallesi'nde bir çadırda alkol almaya başladıklarını, aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü, bu sırada üzerinde bulunan silahın ateş aldığını ve Yıldırım'ın vurulduğu iddia ettiği bildirildi.

Okan E'nin ifadesinde, daha sonra Yıldırım'ın cesedini minibüse koyarak gece Salihpaşalar mevkisinde bir tarlaya gömdüğünü anlattığı kaydedildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 3 Nisan'da, tarlanın kenarında yağmur suları ile çöken yeni kazılmış alanı fark eden bir kişi bölgeyi kürek ile kazmış, alanda ceset bulunduğunu fark edince durumu jandarmaya bildirmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Yıldırım Gazeteler Menteşe Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title