Haberler

Muğla'da İntihar Eden Alman Vatandaş Geriye Para ve Not Bırakmış

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki gün intihar eden Alman vatandaşın, geriye çocukları, borçları ve cenaze masrafları için bir miktar para ile not bıraktığı öğrenildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önceki gün intihar eden Alman vatandaşın, geriye çocukları, borçları ve cenaze masrafları için bir miktar para ile not bıraktığı öğrenildi.

Marmaris'te önceki gün bir otelin deposunda intihar eden Hurbert Horlarhek'in, para ve not bıraktığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, otel ve iş yerlerinde teknik servis elemanı olarak çalışan Horlarhek'in çocuklarına 10 bin lira, borçları ve cenaze masrafları için bir miktar para ve bir de not bıraktığı öğrenildi. Ayrıca, Hurbert Horlarhek'in altına bez bağladığı tespit edildi.

Türk eşinden 15 yıl önce boşanan ve bir kızı olduğu öğrenilen Alman vatandaşı Horlarhek, önceki gün kaldığı apartın karşısındaki otelin depo girişinde kendini asarak yaşamına son verdi. Kış mevsimi dolayısıyla kapalı olan otelde, kontrol amacıyla gelen personel tarafından cesedi bulunan Horlarhek'in neden intihar ettiği henüz bilinmiyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title