Haberler

Muğla'da İki Mevsim Bir Arada Yaşanıyor

Muğla'da bazı vatandaşlar yüksek kesimlerde karın keyfini çıkartırken, bazıları da kıyı kesimlerde sahilde yürüyüş yaparak sıcak havanın keyfini yaşıyor.

Muğla'da bazı vatandaşlar yüksek kesimlerde karın keyfini çıkartırken, bazıları da kıyı kesimlerde sahilde yürüyüş yaparak sıcak havanın keyfini yaşıyor.

Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'da bir günde iki mevsimi bir arada yaşamak mümkün. Kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkartıyor.

Hava sıcaklığının sıfır dereceye kadar düştüğü Yılanlı Dağı'na giden vatandaşlar, mangal yaparak günü geçirdi. Çocuklar ise kardan adam yapıp kartopu oynadı. Çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği bölgede uzun araç kuyruğu oluştu. İlçelerden kar görmek için minibüslerle gelen vatandaşlar karda naylon üzerinde kayarak güzel bir gün geçirdi.

Adana'dan Muğla'ya gelen Ahmet Ulaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailesi ve torunlarıyla bölgede bulunduklarını söyledi. Adana'da uzun yıllardır kar görmediklerini belirten Ulaş, " Muğla'da da kar göreceğimizi tahmin etmemiştim ama kar yağmış. Ben de çocuklarım ve torunlarımla buraya gelerek kardan mangal yaptık. Güzel bir gün yaşadık. Muğla gerçekten Türkiye'nin en güzel köşesi. Burada kartopu oynarken Akyaka'da sahil kenarında insanlar denize girip yürüyüş yapabiliyor" dedi.

Hava sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü Ula ilçesine bağlı "Sakin kent" Akyaka Mahallesi'nde ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahilde yürüyüş yaptı. Gökova Körfezi'nin "Cennet köşesi" tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada olduğu Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar piknik yaptı.

Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan vatandaşlar su samurundan deniz kaplumbağasına onlarca hayvan türü ile farklı bitki türlerini görme fırsatı yakaladı.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Akyaka Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title