Haberler

Muğla'da Gölette Kaybolan İki Öğrencinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Kavaklıdere İlçesi'nde, iki öğrencinin yangın söndürme göletinde yaşamlarını yitirmesinin ardından acı bir tesadüf ortaya çıktı.

Acı TESADÜF

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi'nde, iki öğrencinin serinlemek için girdiği orman işletmesine ait yangın söndürme göletinde yaşamlarını yitirmesinin ardından acı bir tesadüf ortaya çıktı. Ölen çocuklardan 15 yaşındaki İsmail İnan'ın babası Dursun İnan'ın DHA muhaberine anlattıkları yürek burktu. Geriye bir kız çocuğu kalan kepçe operatörü Dursun İnan, ambulans ve itfaiye ekiplerini görünce yardım etmek için kendisinin de gölete gittiğini söyledi. Çalışmalar sırasında boğulan gençlerden birinin oğlu olduğunu öğrenince yıkıldığını söyleyen Dursun İnan, o anları şöyle anlattı:

"Akşam saatlerinde işten eve geldim. Evimin önünden itfaiye ve ambulans araçları gölete doğru geçince, bazı çocukların gölete gidip boğulduğunu duydum. Oğlum İsmail hiç aklıma gelmedi, çünkü okuldaydı. Oradan berbere gidecekti. Ben onu aşağıda, şehirde sanıyordum. Motosiklete atlayıp hemen gölete gittim. Orada amacım kaybolan çocuklara yardım etmekti. Çocuklardan birinin oğlum olduğunu öğrenince şok geçirdim. Ne yapacağımı bilemedim."

BİRBİRİNE SARILARAK BOĞULMUŞLAR

Çaresizce oğlunun cenazesinin çıkarılmasını beklediğini anlatan baba Dursun İnan, "Oğlum ve arkadaşı yüzme bilmiyordu. Otopsiden aldığım bilgiye göre biri diğerini kurtarmak için inmiş. İkisi de birbirlerine sarılarak boğulmuşlar. Vücut yapılarından böyle olduğu ortaya çıkmış, acımız sonsuz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kavaklıdere Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title