Haberler

Muğla'da Gıda Yüklü Kamyon Devrildi; 1 Yaralı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, içerisinde su dolu pet şişe ve damacanaların yer aldığı tır ile gıda yüklü kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, Muğla- Fethiye duble yolu Kavakarası Mahallesi, Kocabel mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Köyceğiz'den, Fethiye istikametine seyreden Süleyman Aydın yönetimindeki 48 M 9965 plakalı gıda yüklü kamyon aynı yönde seyreden Bayram Ali Deniz yönetimindeki 09 LH 438 plaka ve 09 LR 855 dorse plakalı su şişesi yüklü tırı sollamak istedi. Sollama sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon sürücüsü Aydın, tıra çarparak bariyerlere savruldu.

Bariyeri yıkarak karşı şeride geçti

Bariyerlerin yıkılması ile yolun karşı şeridine devrilen kamyonda sürücüsü, Süleyman Aydın yaralandı. Görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralı Aydın'ı, Köyceğiz Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kamyonun yolu kapatması nedeni ile trafik uzun süre kapalı kaldı. Fethiye- Muğla istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Vinç yardımı ile kamyonun kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Aydın Köyceğiz Fethiye Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title