Haberler

Muğla'da Deniz ve Güneş Keyfi

Muğla'da deniz ve güneş keyfi- Muğla ve ilçelerinde sıcak havayı fırsat bilenler ilkbaharda deniz keyfi yaptı Hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Muğla ve Fethiye'de denize girildi.

Muğla'da deniz ve güneş keyfi- Muğla ve ilçelerinde sıcak havayı fırsat bilenler ilkbaharda deniz keyfi yaptı Hava sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü Muğla ve Fethiye'de denize girildi.Yerli ve yabancı turistler hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde denize girdi.Sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar plajlarda güneşlendi bazıları ise ormanlık alanlarda piknik yapmayı tercih etti.Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen turlara katılan turistler, teknelerle dereyi gezdi. Akyaka'da arkadaşlarıyla denize giren üniversite öğrencisi Ertekin Tekin, birçok ilde soğuk hava etkili olurken Akyaka'da denize girdiklerini söyledi. Tekin, Ankara'daki arkadaşlarının sosyal medyada kar fotoğrafları paylaştığını kendisinin denize girerek, sahil fotoğraflarını arkadaşlarına gönderdiğini dile getirdi.Fethiye'nin Ölüdeniz sahilinde deniz suyu sıcaklığı 20 derece ölçüldü. Turistler, Ölüdeniz'deki Belceğiz ve Kumburnu plajlarında denize girdi.Macera sevenler ise Babadağ'ın bin 200 metre pistinden uçarak Ölüdeniz'in eşsiz güzellikteki manzarasını izleme fırsatı buldu. Plajlarda güneşlenen vatandaşlar, yamaç paraşütçülerinin gökyüzündeki görsel şovunu seyretti. ...

Kaynak: AA / Güncel

Ölüdeniz Fethiye Akyaka Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title