Haberler

Muğla'da Başarılı Sağlık Peroneline Plaket

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde, Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlardaki çalışmaları nedeniyle ödüle değer görülen sağlık çalışanlarına plaket verildi.

Muğla Valiliği Özer Türk salonunda gerçekleştirilen törene Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk, Hasan Özyer, Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, hekimler ve sağlıkçılar katıldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, vatandaş odaklı hizmette bürokrasiyi azaltabilen, çözücü bir şekilde çalışıp başarı sergileyen hekim ve sağlık personellerini belgelendirdiklerini söyledi.

Ak Parti Milletvekili Hasan Özyer de ortak amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu kaydetti.

Türkiye'de son dönemde önemli yasaların çıktığına dikkati çeken Özyer, "Amaç mazeret üretmek değil hizmet üretmek. Türkiye'de çok güzel yasalar çıkıyor. Ama uygulamaya gelince vatandaşın birçok sorununu çözecekken çözülemez hale geliyor. ve bu da tüm kesimi etkiliyor" dedi.

Özyer, herkesin görevini tam anlamıyla yapması durumda daha huzurlu ve mutlu bir hayat yaşanacağını belirterek, " Sağlık sektöründe Türkiye çok güzel yerlere geldi. Nitelik olarak ve içerik olarak küçümsenmeyecek iyi yerlerde. Arkadaşları da tebrik ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yılın doktoru olarak belirlenen Mustafa Keskin, Uzman Dr. İlker Salar ve Dr. Sabri Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu imzalı plaket ve başarı belgeleri verildi.

Törende, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himioğlu ve Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ile 10 doktor ve 30 sağlık personeline teşekkür belgeleri Vali Amir Çiçek ve AK Parti Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer tarafından verildi.

Kaynak: AA / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Hasan Özyer AK Parti Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title