Haberler

Muğla'da 2 Kişinin Fidye İçin Kaçırıldığı İddiası

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 2 kişiyi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan biri Nijerya uyruklu 8 zanlı adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde 2 kişiyi kaçırdığı iddiasıyla gözaltına alınan biri Nijerya uyruklu 8 zanlı adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Macaristan ve Suriye uyruklu 2 kişiyi fidye için kaçırarak Ortaca'da bir villada zorla tutuldukları iddiasıyla gözaltına alınan biri Nijerya uyruklu 8 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

"Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve yağma" suçlarından adliyeye sevk edilen zanlıların, İstanbul'daki mağdurlarla sosyal medya üzerinden iletişime geçtikleri, butik otelde iş görüşmesi yapmak vaadiyle mağdurların Ortaca ilçesine gelmelerini sağladıkları ve gelen mağdurları etrafı kameralarla gözetlenen lüks villaya kapatarak rehin aldıkları öğrenildi.

Şüphelilerin Macaristan ve Suriye uyruklu 2 kişiden 1,5 milyon dolar fidye istedikleri bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Macaristan ve Suriye uyruklu 2 kişinin Ortaca'da bir villada zorla tutulduğu bilgisi üzerine harekete geçmiş, polis ekiplerince Çaylı Mahallesi 409 Sokak'taki villaya düzenlenen operasyonda S.M.B. (54) ve A.D. (52) kurtarılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Macaristan Nijerya Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title