Haberler

Muğla CHP Kadın Kolları Fethiye'de Buluştu

CHP Kadın Kolları Muğla İl Teşkilatı, merkez ve ilçeler ile beldelerindeki tüm CHP kadın kolları teşkilatları Fethiye'de bir araya geldi.

CHP Kadın Kolları Muğla İl Teşkilatı, merkez ve ilçeler ile beldelerindeki tüm CHP kadın kolları teşkilatları Fethiye'de bir araya geldi.

CHP Fethiye Parti binasını ziyaret eden CHP'li kadınlar Salı Pazarını ziyaret ederek esnaflarla görüştüler. Dün akşam saatlerinde ise Salıpazarından Beşkaza Meydanı'na yürüyerek gelen CHP'li kadınlar burada Atatürk heykeline karanfiller bıraktılar. Beşkaza Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Fethiye İlçe başkanı Emrah Doğu ve CHP Muğla Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı ile CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Neşe Çağlar da katıldı.

CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, yapmış olduğu konuşmada; "Bu gün biz kadınlar olarak Fethiye'ye alan çalışması için geldik. Her ay bir ilçemizde bu çalışmayı gerçekleştirmekteyiz. Bu gün Fethiye'deyiz. Biz Atatürk Cumhuriyetinin kadınları olarak Cumhuriyetin kazanımlarının bilincindeyiz. Atatürk ve Cumhuriyet sayesinde biz ümmetlikten ulus olduk. Cumhuriyet bizlere özgürlük ve eşitlik verdi. Bizde bu Cumhuriyeti yıkmalarına izin vermeyeceğiz. Cumhuriyete sahip çıkıp sonsuza kadar yaşatacağız. Her şeyi yıkıyorlar ama CHP'nin kalesini yıkamayacaklar, teslim alamayacaklar. CHP'li kadınlar olarak çok çalışacağız ve Cumhuriyetimizi kesinlikle teslim etmeyeceğiz. Genel başkanımızın dediği gibi ülkesini seven CHP'nin çatısı altında birleşsin" dedi.

CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Neşe Çağlar da, "Gün geçtikçe kalabalıklaşıyoruz. Bu kalabalık bizi çok mutlu ediyor. Bu alanda bizim ikinci törenimiz. Cumhuriyet bayramında tören yapmıştık. Bu gün Muğla'daki tüm kadın kolları olarak buradayız. Bu kalabalık bizi çok mutlu ediyor. İnanıyoruz ki her şeyi kadınlar yapacak. Kadınlarla bir yere geleceğiz. Tüm CHP'liler üzerlerinde düşen görevlerimizi tam olarak yaptıkları zaman kazanamayacağımız hiçbir şey olamaz. Buna yürekten inanıyorum"

diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Öztürk Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title