Haberler

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden Konuk Evi Projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Muğla genelinden il merkezine gelen vatandaşların faydalanması için konuk evi projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Muğla genelinden il merkezine gelen vatandaşların faydalanması için konuk evi projesi hayata geçirildi. Proje ile konuk evine misafir olan vatandaşlara konaklama, kahvaltı ve akşam yemeği hizmeti veriliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı il sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşların Muğla il merkezindeki sağlık kurumlarına tetkik ve tedavi nedeniyle gelen hasta ve hasta yakınlarından kalacak yeri olmayanların konaklama ihtiyacının karşılanması için konuk evi projesi hayata geçirildi. Muğla Merkez Menteşe ilçesinde tedavi görmekte olan hasta veya hasta yakını hastanede bulunan konuk evi müracaat formunu doldurup ilgili hekime imzalattıktan sonra

konuk evine başvuru yaparak tedavileri süresince konuk evinden faydalanabiliyorlar. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı konuk evi projesi kapsamında Muğla Merkez Menteşe İlçesinde bulunan bir otel ile sözleşme imzaladı. Konuk evinde kalan vatandaşlar konaklama hizmeti yanında sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmetlerinden de yararlanabiliyorlar.

Yatağan'a evde sağlık hizmetleri bürosu

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Muğla genelinde yürütülen evde sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülebilmesi için Yatağan Belediyesi tarafından belediye binası altında büro tahsis edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'ndan bir heyet Yatağan'a gelerek tahsis edilen büroda inleme yaptılar. Evde sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sürdürülmesi için Bodrum, Fethiye-Seydikemer, Marmaris-Datça, Menteşe-Yatağan-Kavaklıdere-Ula, Milas ve Ortaca-Köyceğiz-Dalaman olmak üzere 6 nokta oluşturulduğu öğrenildi. Yatağan'da belediye tarafından tahsis edilen büronun önümüzdeki günlerde faaliyete geçeceği öğrenildi.

Öğrenci ve yardıma muhtaçlara yardım

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yılda bir defaya mahsus olmak üzere yardıma ihtiyacı olan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 100, Lise öğrencilerine 200 ve üniversite öğrencilerinin ailelerine 500 TL yardımda bulunuluyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından ayrıca aylık geliri muhtaçlık sınırı altında olan ailelere de aylık 150 ile 250 TL arasında değişen oranlarda yardım yapılıyor ve bu para destek kartlarına yükleniyor. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Merkez Menteşe Yatağan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title