Haberler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün'den Yatağan Ziyareti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Muğla'da büyük bir aileyiz" projesi kapsamındaki ziyaret ve toplantı programlarına katılmak için Yatağan ilçesine geldi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, " Muğla'da büyük bir aileyiz" projesi kapsamındaki ziyaret ve toplantı programlarına katılmak için Yatağan ilçesine geldi.

Gürün, Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Santral Direktörü Serdar Toprak, Maden Direktörü Yüksel Akın'ı makamında ziyaret ettikten sonra, mahalle muhtarlarıyla Yatağan Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda konuşan Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra imkanlar doğrultusunda hizmetlerini sürdürdüklerini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün ise Muğla'da 13 bin 247 kilometrekare içinde, 908 bin nüfusla büyük bir aile olduklarını, Büyükşehir Belediyesi bilgilendirme toplantılarıyla Muğla'nın tümüne ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Muğla'da yaşayan vatandaşların daha çağdaş bir şehirde yaşaması için çalıştıklarını belirten Gürün, " Muğla'ya 2014-2015 yılı içerisinde araç, gereç, malzeme giderlerimizle birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(MUSKİ) olarak 247 milyon 454 bin lira yatırım yaptık. Yatağan ilçemize de 11 milyon 803 bin liralık yatırım yaptık. 2016 yılında Muğla geneline 410 Milyon 218 bin liralık yatırım öngörüyoruz. Yatağan ilçemize de 16 Milyon 797 bin liralık yatırım yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Hasan Haşmet Işık Osman Gürün Yatağan Muğla Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title