Haberler

Muğla - Bodrum'da Bedri Koraman Anısına Tavla Turnuvası

Bodrum'da Bedri Koraman anısına tavla turnuvasıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde geçen 30 Mayıs'ta 87 yaşında yaşımını yitiren ünlü karikatürist Bedri Koraman'ın anısına düzenlenen ödüllü tavla turnuvası 64 kişinin katılımıyla başladı.

Bodrum'da Bedri Koraman anısına tavla turnuvası

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde geçen 30 Mayıs'ta 87 yaşında yaşımını yitiren ünlü karikatürist Bedri Koraman'ın anısına düzenlenen ödüllü tavla turnuvası 64 kişinin katılımıyla başladı.

Yaşamının son günlerini Torba Mahallesi'nde geçiren ve geçen yıl 87 yaşında hayatını kaybeden ünlü karikatürist ve tavla tutkunu Bedri Koraman'ın anısına Delfi Otel tarafından Bodrum Belediyesi'nin destekleriyle tavla turnuvası düzenlendi. Modern ve klasik tavla olarak gerçekleştiren turnuvada ilk kayıtlara göre 64 kişi başvurdu. Gruplar halinde gerçekleşen eleme turlarında finale kalan yarışmacılar, 29 Mayıs Pazar günü birinci olabilmek için mücadele edecek. Koraman ile karşılıklı tavla oynayan, arkadaşları ve dostları, anısına düzenlenen tavla turnuvasına katılarak, büyük ustayı unutmadıklarını gösterdi.

Turnuvanın organize eden Delfi Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağoğlu, Bedri Koraman, Bodrum Tavla Ligi'nin değerli bir oyuncusuydu. Birçok turnuvada da kendisiyle anılarımız var. Birinci yıldönümünde de onun anısına tavla turnuvası düzenledik. Onu sevenler, dostları ve tavla arkadaşları olarak, 3 gün boyunca tavla oynayarak Koraman ile ilgili anılarımızı canlandırmak istedik dedi.

Koraman'ın asistanlığını yapan Fazıla Özer, Bedri Koraman'ın 10 yıldır asistanlığını yapıyordum. Örnek bir insandı onu çok özlüyorum. İnsanın hayatına yön veren bir kişiydi. Hala hayatıma onun söyledikleri ve tavsiyeleri ile yön veriyorum. Çok değerli bir kişi ve akıl hocasıydı. Onun sayesinde tavla oynamayı öğrendim. İlk tavla hocamdır. Özlemle anıyorum dedi.

Turnuvada dereceye girenlerin kupa ve sertifika ile ödüllendirileceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bedri Koraman Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title