Haberler

Muğla Bakan Zeybekci: "Milliyetçilik Budur"

Bakan Zeybekçi: Megakent Ecevit'in 'köy-kenti' gibi hayal (3) Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Muğla'ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Menteşe İlçesi'ndeki tarihi Saburhane Meydanı'nda bulanan kahvehanenin önünde vatandaşlara seslendi.

Bakan Zeybekçi: Megakent Ecevit'in 'köy-kenti' gibi hayal (3)

Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Muğla'ya gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Menteşe İlçesi'ndeki tarihi Saburhane Meydanı'nda bulanan kahvehanenin önünde vatandaşlara seslendi.

Meydandaki kalabalığa hitap eden Bakan Zeybekci, "Geçmişi bir hatırlayın; Gece saat ikilerde üçlerde sıraya girerdik. Sabah olurdu doktora zorla girerdik. O doktorda o karışıklığın içinde yazdığı reçeteyi verirdi. Hastanenin bodrum katına inerdik. Orada sıraya girip ilacı almaya çalışırdık. Yazılan ilaç başka verilen ilaç başka. Çünkü ilaç bulunmuyordu. Önceleri efsaneler vardı. Bir İngiliz Vatandaşı için Türkiye'ye ambulans helikopter geldiği dilden dile konuşulurdu. Bugün Türkiye 18 saat uçarak Şili'den vatandaşını getiriyor, milliyetçilik budur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Menteşe Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title