Haberler

Muğla Arkadaşları Okulunda Aslı'yı Andı

Arkadaşları okulunda Aslı'yı andıMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde okula gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpamasıyla yaşamını yitiren Aslı Değirmen, sınıfında düzenlenen törenle anıldı.

Arkadaşları okulunda Aslı'yı andı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde okula gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpamasıyla yaşamını yitiren Aslı Değirmen, sınıfında düzenlenen törenle anıldı. Değirmen'in arkadaşları, boş kalan sırasını çiçeklerle donatıp, çerçeveli fotoğrafını koydu.

Bodrum Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Lisesi 9. sınıf öğrencisi Aslı Değirmen, dün (pazartesi) saat 07.00 sıralarında, okula gitmek üzere İslamhaneleri Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Servis minibüsünü beklemek için Turgutreis-Bodrum Karayolu'nun 13'üncü kilometresinde, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Değirmen'e özel bir şirkette peyzaj mimarı olan 28 yaşındaki Emrah Yeşilkanat'ın kullandığı 34 PR 1082 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle fırlayarak başını kaldırımın kenarına çarpan Değirmen, ağır yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesiyle gelen ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Değirmen, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aracı kaza yerinde bırakıp ayrılan otomobil sürücüsü Emrah Yeşilkanat ise bir süre sonra Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu. Cenazesi aynı gün ikindide İslamhaneleri Camisi'nde kılınan namazın ardından İslamhaneleri Mezarlığı'nda toprağa verilen Değirmen için öğrenim gördüğü Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi 9/C Sınıfı'nda bugün anma töreni düzenlendi.

Törene Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz, Okul Müdür Vekili Mustafa Çınar, Değirmen'in öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları, Değirmen'in sırasını boş bırakarak, üzerine fotoğrafıyla birlikte çiçek bıraktı. Sınıf tahtasında ise, bu kez ders notları yerine Aslı Değirmen'e veda cümleleri yazıldı. Arkadaşları tahtaya, "En çok da masumluğunu iyi hatırlıyorum", "Sen bizim sonsuzluğumuzsun", "Sen kalbimizdesin, özlendin", "Sadece bir ihmal" yazarak Aslı'ya veda etti.

Sıra arkadaşı Aytül Çınar, "O yolda üstgeçit olsaydı birçok önlem alınsaydı Aslı bugün yaşıyor olacaktı. Bundan sonra bir şeyin olması için artık can vermeyelim. Aslı ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Aslı'yı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz de "Hepiniz çok kıymetlisiniz. Aslı'mızı kaybetmek, yüreğimizi parçalayan bir durum. Bir aile, sabah kızlarını güle oymaya okula gönderiyor, ikindi vakti toprağa veriyor. Gerçekten çok üzücü, sizler için elem verici bizler için gönül yaralayıcı bir durum. Aslı'yı hep beraber kalbimizde yaşatacağız. Hepinizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çınar Mustafa Semiz Turgutreis Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title