Haberler

Muğla Anadolu Partisi'nden Bisiklet Sporuna Destek

MUĞLA(İHA)IMuğla Anadolu Partisi İl Örgütü ve Milletvekili adayları ,Türkiye’nin ilk kamplı uzun bisiklet turu olan Gökova Bisiklet Turu’na destek oldu.

MUĞLA(İHA)I Muğla Anadolu Partisi İl Örgütü ve Milletvekili adayları, Türkiye'nin ilk kamplı uzun bisiklet turu olan Gökova Bisiklet Turu'na destek oldu.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Gökova Bisiklet Turu başladı.19 Mayıs Salı günü Akyaka mahallesinde sona erecek tur kapsamında, 5 gün boyunca bisikletçiler, Menteşe, Ula, Akyaka, Marmaris, Datça, Bodrum, Ören ve Akyaka'yı kapsayacak rota boyunca 300 km, pedal çevirecek.

Muğla Anadolu partisi İl Başkanı Aylin Çalışkan ve milletvekili adayları bisiklet turu öncesi sporculara destek için Akyaka mahallesine gitti. Anadolu partililerin sıcak ilgisinden oldukça memnun kalan bisikletçiler, seçimlerde milletvekili adaylarına başarı dilediler.

Etkinlik hakkında bilgi veren Anadolu Partisi Muğla Milletvekili Adayı Eniz Tunca, tüm örgütlerimizle birlikte bisiklet sporunu ve bisiklet kullanımını destekliyoruz dedi.Tunca sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin yaklaşık 50 kentinden 350 bisikletçinin katıldığı organizasyonda biz de karınca kararınca ikramlarda bulunduk. Bisikletçi dostlarımızın bir siyasi partiden gelen bu destek karşısında ki şaşkınlık ve memnuniyetleri ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu bize göstermiştir. Farklı siyasi görüşlerden de olsalar desteğimiz için teşekkür etmişler, bize başarı dileğinde bulunmuşlardır. En çok yapmak istediğimiz şey, en çok vermek istediğimiz mesaj da budur. Toplumumuz farklı etnik, dini, siyasi kimliklerden oluşuyor. Bu bizim için eşsiz bir kültürel zenginliktir.Birbirimizle barışmak ve bu topraklarda yaşayan halkların insana yaraşır bir yaşama kavuşabilmesi için omuz omuza mücadele etmeliyiz.Nasıl ki güneş enerjisi eşitlik ve özgürlükse bisiklet sporu da özgürlüktür . Anadolu Partisi özgürlüğü destekliyor ve bisikletçi dostlara "pedalınıza kuvvet "diyoruz". - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Partisi Türkiye Gökova Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title