Haberler

Muğla 9 Günlük Bebeği 4 Bin Liraya Satın Almışlar, Birde Darp Etmişler

Muğla'da, evlat edindikleri 25 günlük bebeği darp ettiği ileri sürülen bir çift ile çocuğunu 4 bin liraya sattığı ileri sürülen annenin de aralarında bulunduğu5 kişi polis tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.

Muğla'da, evlat edindikleri 25 günlük bebeği darp ettiği ileri sürülen bir çift ile çocuğunu 4 bin liraya sattığı ileri sürülen annenin de aralarında bulunduğu

5 kişi polis tarafından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi.

Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de yaşayan D.K. (Dursun Kaya) (35) ve eşi Z.K. (Züleyha Kaya) (39), dün (salı) saat 20.00 sıralarında solunum sıkıntısı yaşadığı gerekçesiyle 25 günlük bebeklerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde götürdü. Doktorlar bebeğin bacağında morluk tespit ederek durumu hastane polisine bildirdi. Muğla İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Züleyha Kaya'nın "Evde doğum yaptığım için nüfustan geçici kimlik kartı" çıkarttım ifadesi vermesi üzerine soruşturmayı derinleştirdi. Polis ekipleri, Kaya çiftinin bebeği 9 günlükken, Dalaman İlçesi'nde tanıdıkları Ü.K. (Ülkü Kurt) (45) ve N.Ç. (Nebahat Çomak) (43) aracılığıyla evhanımı 45 yaşındaki G.C.'den (Günnur Cengiz) 4 bin liraya satın aldıkları belirlendi.

Polis, D.K. ve eşi Z.K. ile Ü.K., N.Ç.. ve bebeğini sattığı belirlenen G.C.'yi gözaltına aldı.

Bebeğin biyolojik annesi G.C., polisteki ifadesinde, "İmam nikahlı eşim A.K. ile yaşıyorum. Hamile kalınca herkesten sakladım. Çocuğumun doğum zamanı eşimle bakacak durumumuz olmadığı için tartıştım. Doğumu başka bir evde gerçekleştirdim. Maddi imkansızlar nedeniyle bebeğimi komşum Ü.K.'nin tanıdığı bir aileye 4 bin liraya sattım. Bin lirasını Ü.K. aldı" dedi. Gözaltına alınan beş kişi, polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. D.K. ve Z.K. çiftinin 'Fatma Gül' ismi verildikleri bebeğin ise hastanedeki tedavisinin ardından Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınacağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dursun Kaya Menteşe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title