Haberler

Müge Anlı Dayanamadı, Canlı Yayını Kesti!

Güncelleme:

9 Yaşındaki Umut Zambak'ın kaybolma olayını canlı yayında konuklarıyla değerlendiren Müge Anlı acı haberin gelmesi ile isyan etti, canlı yayını kesti.

Sabah saatlerinde 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in ölüm haberi geldi. Canlı yayında konuyu değerlendiren Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı olaya isyan ederken bir diğer konuğu 4 gündür kayıp olan Umut Zambak'ın ailesiydi.

ANNE UMUTLA İYİ HABER BEKLİYORDU

Anne umutla iyi bir haber beklerken, su kuyusunda bir çocuk cesedinin bulunduğu haberi program ekibine ulaştı. Bunun üzerine aile reklam arasında canlı yayına çıkarıldı.

'O ÇOCUĞUN ORADA İŞİ NE?'

Program ekibi aileye kötü haberi veremezken, Manisa'ya ulaşmaları için gerekli hazırlıklara başlandı. Cesedin Umut'a ait olup olmadığı ailenin teşhisinin ardından belli olacak. Bu arada programın sunucusu Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı. İki çocuktan gelen kötü haberlerin çok ağır olduğunu belirten Anlı, 'O çocuğun orada işi ne?' diye isyan etti. Bu sırada yayına 3G bağlantısıyla Manisa'dan görüntüler gelmeye başladı. Anlı, acı haberi alan Umut'un babasının feryatlarının 'Bunlar çok özel görüntüler' diyerek canlı yayından kaldırılmasını istedi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Müge Anlı Akdeniz Medya Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (38)

muratmuratyildiz76@hotmail.com:

Müge vatansever kadın canım. Baksanıza kurtuluş savaşında mermi taşıyan Anadolu Kadınına ne çok benziyor:))

123
12
yanıtYanıtla
mahmutmahmutgencer@hotmail.com:

Van depreminde ölen çocuklara seviniyordu bayan. Bu haberin videosunu da izledim. Samimi bir üzüntü hali hissettiniz mi? Bence umurunda değil.

110
23
yanıtYanıtla
kurd3320147@isa.com:

hadi ulan kancık ilgi çekmek ve takipçi çoğaltmaktır senin derdin .yosma.

17
97
yanıtYanıtla
nevinnevbalt@gmail.com:

şişştt yavaşş ne biçim konuşuyosun sen be terbiyesiz o kadının yerinde olayım yeminle seni bulur anandan emdiğini burnundan getiririm

yanıt0
yanıt0
!...,naimbora@hotmail.com:

DANGALAK HERİF O KADININ YILLARDIR NASIL PROGRAM YAPTIĞINI BİLİYORMUSUN. İSTESE YILLARDIR NE ŞOVLAR YAPARDI.SENİN KALBİN BOZUK .

yanıt0
yanıt0
vanlı turkundefined:

van depremine sevinen vicdansız muge anlı..acının milleti olmaz.allah hiç kimsenin evine ateş duşurmesin ulkemizin başı sağ olsun

95
2
yanıtYanıtla
abocanabidhoca@hotmail.com:

Onun timsah gözyaşlarına inanmıyorum.o zavallı bir mahluktur.nefretle kınıyorum.

15
76
yanıtYanıtla
İNANILIR GİBİ DEĞİLeses2626@e-mail.com.tr:

Hayatlarını kaybeden dünyalar güzeli iki çocuğa üzüleceklerine Mügeyi tartışıyorsunuz.Çokta doğru konuştu bence.Siz keşke önce intikam için 12 yaşındaki çocuğu keleşle delik deşik eden caniyi eleştirebilseydiniz ama yemez zira onun ki töredir,namustur değil mi!

22
63
yanıtYanıtla
muammer karatoprakmonomun@hotmail.com:

müge anlı ırkçıdır o yüzden değeri yoktur bizim için

23
59
yanıtYanıtla
inci yılmazincsumm@gmail.com:

utanmazlar müge anlı sayesinde ne cinayetler aydınlandı.o dik duruşu başARISİ İLE ZATEN HİT OLMUŞ YILLARDIR.SİZİN GİBİ LER NE ANLAR NE BİLİR SADECE ÇAMUR ATIN ELİNİZDEN BAŞKA NE GELİR

73
8
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title