Haberler

Müge Anlı'dan Simavlı Engellilere Yardım Eli

Ünlü sunucu Müge Anlı, Kütahya’nın Simav ilçesinde ikamet eden 3 engelli gence gönderdiği akülü tekerlekli sandalyeler vasıtasıyla yardım elini uzattı.

Ünlü sunucu Müge Anlı, Kütahya'nın Simav ilçesinde ikamet eden 3 engelli gence gönderdiği akülü tekerlekli sandalyeler vasıtasıyla yardım elini uzattı.

Müge Anlı'nın gönderdiği üç adet tekerlekli sandalye engelli vatandaşların üyesi bulunduğu Dikensiz Güller Derneğinde düzenlenen sade bir törenle sahiplerini buldu.

Dernek Başkanı Zekeriya Fidan akülü tekerlekli sandalyelerin üyeleri Burçin Uzun,Tayfun Uzun ile Gülşah Karabulut'a sade bir törenle teslim edildiğini bildirdi.

Tekerlekli sandalye teslim töreninde sevinç ve hüznün bir arada yaşandığına vurgu yapan Dernek Başkanı Zekeriya Fidan, "Araçları temin ederek üyelerimize kazandıran sunucu Müge Anlı'ya teşekkür ediyoruz. Araçları teslim alan üyelerimizin mutluluğu yüzlerine yansıdı. Her biri Müge Anlı'ya bir tuttuğu altın bir tuttuğu gümüş olsun. Allah Müge Anlı'ya uzun ömürler versin" diyerek teşekkür etti" şeklinde konuştu.

Simav'da akülü tekerlikle sandalye ihtiyacı olan diğer engellilerin de bulunduğuna vurgu yapan Dernek Başkanı Fidan, "Hayırseverlerimizin yardımını bekliyoruz. Bu tür anlamlı yardımlar engelleri ortadan kaldırıyor" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

müge anlı Kütahya Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title