Haberler

Müge Anlı, Canlı Yayında Hıçkıra Hıçkıra Ağladı

Güncelleme:

Ünlü programcı Müge Anlı, ailesiyle yıllardır görüşemeyenleri buluşturunca gözyaşlarına boğuldu. Anlı, dakikalarca hıçkıra hıçkıra ağladı.

Almanya Berlin'de yaşayan Sami Schwaz, bugün canlı gelerek Müge Anlı ve ekibinden 38 yıldır görmediği babasının bulunması için dün canlı yayına geldi ve yardım istedi. Müge Anlı Berlin Duvarı'nın 38 yıl önce ayırdığı baba ve oğlunun buluşmasını izlerken; canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

"SİNİRLERİM BOZULDU"

Müge Anlı o anlarda hıçkıra hıçkıra ağlarken "Çok özür dilerim sinirlerim bozduldu da. Ay ben çok üzüldüm de o çocuğun babasına. Ama babası çok kötü, yazık. Anne ayda 500 TL'ye çalışıyor. Kadının bir de eski eşinden bir çocuğu daha var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Müge Anlı Almanya Berlin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

vanlı:

depremde ölen küçük çocuklara terörist diyen mi ağlamış. . hayret. . müge hanım sen insan mıydın??

9
50
yanıtYanıtla
Canan:

Şüphesiz insan. . Bundan emin olabilirsin. . Dahi. . .

yanıt8
yanıt1
AzizeMobil-ANDROID:

Ya haberi biraz araştırın da yapın bari.Mügem ona ağlamadı ki.Mehmetcanın babasının durumuna ağladı.Bu arada kayıp bebek bulundu.Müge Anlı süpersin.

40
1
yanıtYanıtla
diciMobil-ANDROID:

O haber agladigi haber değil, şu 1 yaşında kaybolan çocuğa ağladı sanki.

17
0
yanıtYanıtla
habersizMobil-ANDROID:

programdan bi haber birseyler yaziyorsunuz önce yayini izleyin sonra yayin yapin sizin amatör haberlerinizden biktim artik bu nedir ya dünyadan bi haber birseyler yaziyosunuz amatör haberciler siziiiiii

17
0
yanıtYanıtla
MELİSA:

Ben böyle bir program yapsam, ağlamaktan programı sunamazdım heralde. .

9
0
yanıtYanıtla
sizene:

bu kadın koca yürekli bi insan Allah hep yardımcısı olsun

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title