Haberler

Müftüvekili Ali Tos'a Veda Yemeği

Daday Müftüvekili Ali Tos'a veda yemeği düzenlendi.

Daday Müftüvekili Ali Tos'a veda yemeği düzenlendi.

Kastamonu'nun Daday ilçesin de İlçe Müftüvekili Ali Tos'un Konya'nın Seydişehir ilçesinde tayinin çıkması nedeniyle bir veda programı düzenlendi. Alişler Düğün Sarayın dayapılan programa Kaymakam Zafer Sağ, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İl Müftüsü Dursun Ali Şeker, Müftüvekili Ali Tos,Garnizon Komutanı J. Kd. Bşçvş. M. Ali Sayar, İlçe Emniyet Amirvekili Komiser Fatih Harman, İGM Üyesi İsmail Çiftçi, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, MHP İlçe Başkanı Mustafa Yirmibeşoğlu, Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, daire amirleri, esnaflar ve çok sayıda din görevlisi katıldı. Yemek ikramından sonra Karamuk Köyü Kayacık Mahallesi İmam Hatibi Ali Başkal tarafından kuran-kerim okundu. Açılış konuşmasını İl Müftüsü Dursun Ali Şeker yaptı. Şeker yaptığı konuşma da " Her ayrılıkta bir vuslat, her vuslatta bir ayrılık vardır, bu gün burada bir ayrılık var önemli olan gitmek değil giderken arkasından ohh be gitti kurtulduk dedirtmek değil, Allah razı olsun iyi adamdı çalışkandı iyi hizmetleri oldu dedirtmektir. Ali Hocam da bunu başarmıştır,ben Ali Hocamıza yeni görevin de başarılar diliyorum" dedi. Ardından konuşan İlçe Kaymakamı Zafer Sağ " Ali Tos'a ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, buradaki başarılı iş hayatını yeni tayin yerinde de devam ettirmesini ayrıca ailesi ile birlikte huzurlu mutlu günler diliyorum"dedi. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise" Hocamızla iyi ilişkiler kurduk, ben hocamıza ilçemize verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür ederim" dedi.

Din Görevlileri adına bir konuşma yapan Sorgun Köyü İmam Hatibi Hasan Yılmaz ise " Biz hocamızdan kardeşliği öğrendik, biz kendisine yeri geldi abi dedik, yeri geldi daire amirimiz dedik, askerlikte bir söz vardır herkes komutan olabilir, ama herkes lider olamaz, Ali hocamız bize liderlik yaptı kurum da kardeşliği sağladı kendisine teşekkür ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi. Son olarak konuşan İlçe Müftüvekili Ali Tos da " Bu gün bura da düzenlenen veda yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Benim ilk tayin yerim Daday, Daday benim için ilk bahtım altın tahtımdır. Beden olarak ayrılsak da gönlümüz burada Daday da olacak." Dedi. Program yapılan vedalaşma ile son buldu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ali Şeker Hasan Fehmi Taş Kastamonu Daday Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title