Haberler

Müftülükten Kursiyerlere Gezi

Giresun Müftülüğü kursiyerlerine yönelik öğrencilerinin verimliliğini arttırmak, dini, kültürel, eğitsel ve sosyal etkinlik kazandırmak amacıyla “Gezelim, Görelim, Öğrenelim “ konulu gezi düzenledi.

Giresun Müftülüğü kursiyerlerine yönelik öğrencilerinin verimliliğini arttırmak, dini, kültürel, eğitsel ve sosyal etkinlik kazandırmak amacıyla "Gezelim, Görelim, Öğrenelim " konulu gezi düzenledi.

Kurs öğrencilerinin verimliliğini arttırmak, dini, kültürel, eğitsel ve sosyal etkinlik kazandırmak amacıyla yapılan gezinin, öğrencileri çok mutlu etti ve kursa olan motivasyonlarını bir kat daha arttırdığı ifade edildi.

Merkez Kur'an Kursu ve Site Kur'an Kursu öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Cami imam hatibi Nurettin Topşir Merkez Kur'an Kursu yöneticisi Zeliha Kara, Dereli ilçe Vaizi Huriye Topşir rehberliğinde Bursa, Çanakkale, Edirne ve İstanbul turları düzenledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title