Haberler

Müftülükten Cezaevinde İftar

Güncelleme:

2014 Yılı Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında, Sakarya Geyve Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlara yönelik 'Cezaevi İftar Sofrası Programı' gerçekleştirildi.

Sakarya Müftülüğü tarafından 2014 Yılı Ramazan ayı Etkinlikleri kapsamında, Sakarya Geyve Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlara yönelik 'Cezaevi İftar Sofrası Programı' gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve davetliler; Sakarya Müftülüğü tarafından Geyve Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Programda, Sakarya Geyve Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlarla birlikte oruçlarını açtılar. İftar Sofrası Programı; Adapazarı SSK Lokman Hekim Camii İ-H. Ali Altıntaş'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Ali Erhun'un açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Cezaevi'nde kalan mahkumlara hitaben "Sabır ayı Ramazan-ı Şerif ve Yalnızlık" konulu bir konuşma yaparak, 'Ramazan-ı Şerif vesilesiyle mahkumlarla birlikte olmaktan ve aynı sofrada aynı lokmayı paylaşmaktan dolayı duyduğu mutluluğu' ifade etti. Konuşmanın ardından, İftar vaktinin girmesiyle okunan ezanın eşliğinde hep birlikte oruçlar açıldı.

Oruçların açılmasının ardından Program, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli tarafından yapılan dua ile devam etti. Programda son olarak, Sakarya Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Civelek ve Geyve İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri tarafından ilahi ve kasideler seslendirildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Hasan Kamil Yılmaz Sakarya Geyve Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title