Haberler

Müftülük'ten 'İstiklal Marşını Ezberden Güzel Okuma' Yarışması

Kütahya İl Müftülüğü, İstiklal marşının kabulünün 94. yıldönümü münasebetiyle Kur’an Kursu öğrencileri arasında ’İstiklal marşını ezberden güzel okuma’ yarışması düzenlendi.

Kütahya İl Müftülüğü, İstiklal marşının kabulünün 94. yıldönümü münasebetiyle Kur'an Kursu öğrencileri arasında 'İstiklal marşını ezberden güzel okuma' yarışması düzenlendi.

Yarışmada, Hayme Hatun Dörtyol Kur'an Kursu öğrencisi Büşra Solmaz birinci, Siner Kur'an Kursu öğrencisi Emine Varyemez ikinci, Hacı Nuriye Koçak Kur'an Kursu Öğreticisi Rabia Ay da üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi tarafından birinciye 150, ikinciye 100 ve üçüncüye de 75 TL ve birer takım kitap seti hediye edildi.

Yarışmanın juri üyeliğini İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Akyıl ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü İhsan Baştürk yaptı.

Yarışma birincisi Büşra Solmaz, Kütahya İl Müftülüğü'nün İstiklal marşının kabulünün 94. Yıldönümü münasebetiyle 12 Mart 2015 tarihinde saat 19.00'da Belediye Eski Kültür Sarayı'nda düzenyeceği 'Umut ve hareket şairi Mehmet Akif Ersoy' konulu konferansta bir kez daha ezberden okuyacağı belirtildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dörtyol Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title