Haberler

Müftü Selami Bağcı'dan Din Görevlilerine;

Bilecik’in Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bir program düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında bir program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program camiler ve din görevlileri ile ilgili sinevizyon gösterisi ile devam etti. Ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapıldı. Müftü Bağcı, konuşmasında, haftanın önemine değindi. Müftü Bağcı, "Camilerimiz Allah için ibadet edenlerin buluştuğu mekanlardır. Bizler de din görevlileri olarak hem Allah'a ibadet ediyoruz hem de Allah'a ibadet edenlere hizmet ediyoruz. Camilerde görev yaparken sadece camilere hizmet etmiyoruz. Toplumda insanların örnek aldığı bir görevi icra ediyoruz. Bizler bunu yaşantımız ve ahlakımız ile göstermemiz ve topluma örnek olmamız gerekiyor. İnsanlara anlattığımız, nasihatte bulunduğumuz şeyleri kendimiz yapıyor muyuz? Bu konuda kendimizi hesaba çekmeliyiz. İnsanlara güler yüzle nasihat ederek onları Allah'ın yoluna çağıracağız. Biz bir aileyiz, bir aile meclisi olarak problemlerimizi ve dertlerimizi anlatarak samimi bir ortamda çözümler üreteceğiz" dedi.

Bağcı, programın hazırlanmasında emeği geçen ve salonu ücretsiz tahsis edilmesi konusunda kendilerine destek sağlayan ilgililere teşekkür etti ve tüm din görevlilerinin camiler ve din görevlileri haftasını kutladı.

Programa ilçe vaizleri, din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Bilecik Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title