Haberler

Müftü Demirel'den Başkan Tutal'a Ziyaret

Güncelleme:

Seydişehir Müftüsü Sıtkı Beydilli'nin Erzurum'un Palandöken İlçe Müftülüğü'ne atanmasının ardından yerine atanan İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a iadeyi ziyarette bulundu.

İlçe Müftüsü Demirel'in kendisine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Mehmet Tutal, "İlçe halkına rehberlik ve önderlik yapacak müftümüze şehrimize hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Müftülüğümüzün yapacağı çalışmalar ile ilgili belediye olarak biz her zaman üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız. Gönül birliği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum; amacımız hep birlikte güzel hizmetler yapmaktır" dedi.

Seydişehir'e kısa bir sure önce gelen ve göreve başlayan Müftü Demirel ise, "Seydişehir'e kısa bir süre önce geldim. Seydişehir manevi olarak etkilendiğim bir ilçe. Burada hizmet vermek benim için ayrı bir gurur kaynağı olacaktır. Rabbim mahcup etmesin; Seydişehir'imize güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

mehmet tutal seydişehir erzurum müftü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title