Haberler

Müftü Coşkun'a Din Görevlilerinden Veda Yemeği

Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun’un Denizli’nin Serinhisar İlçe Müftülüğüne atanması sebebiyle Selendi Din Görevlileri tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde veda yemeği düzenledi.

Selendi İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun'un Denizli'nin Serinhisar İlçe Müftülüğüne atanması sebebiyle Selendi Din Görevlileri tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesinde veda yemeği düzenledi.

Düzenlenen yemeğe, İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli, Garnizon Komutanı Üsteğmen Mustafa Akpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Tokkaş ile din görevlileri katıldı. Yemekte Konuşan ilçe Kaymakamı Hasan Meşeli, "Müftümüz ile yaklaşık 1 yıldır birlikte çalıştık. Çalışkan bir kişiliğe sahip kendisini unutmayacağız" dedi. Din Görevlileri adına Nedim Yıldız da konuşmasında, "7 yıldır İlçemizde başarı ile görev yapan İlçemiz Müftüsü Ramazan Coşkun, ahlaki erdemleri kendinde toplayan bir karaktere sahip. Bu tür insanlar Allah tarafından sevildiği gibi insanlar tarafından da sevilir. Burada toplamda 7 yıl kaldı. Bizlere bir ağabeylik bir arkadaş gibi davrandı. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Müftü Ramazan Coşkun da duygusal anlar yaşadığı konuşmasında, "Yedi senemi burada geçirmekten çok mutluyum. Benim de diğer kamu görevlileri gibi rotasyon uygulaması çerçevesinde tayinim çıktı. Bu kadar değerli dostlardan ayrılmak, veda etmek oldukça zor ama her şeyin bir sonu var. Ben bunu bir veda görmüyorum. Sanki geçici izine gitmiş gibi hissediyorum. Selendi ile olan bağım hiç kopmadan sürekli devam edecek. Sizin gibi değerli dostlardan böyle değerli övgüler almaktan dolayı çok mutluyum. Allah hepinizden razı olsun haklarınızı helal edin" dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Ramazan Coşkun'a İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli tarafından plaket verilirken, Din Görevlileri tarafından da hediye takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Coşkun Serinhisar Denizli Selendi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title