Haberler

Müfettiş " Bu Kez Oya Aydoğan İçin "Perde" Dedi

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde hafta sonu 2 kez perde diyen tiyatro oyunu Müfettiş, usta oyuncuların performanslarıyla sahnelendi.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde hafta sonu 2 kez perde diyen tiyatro oyunu Müfettiş, usta oyuncuların performanslarıyla sahnelendi. İzleyenlerin ayakta alkışladığı oyunda başrolde olan Haldun Dormen, "Bu akşam oyunumuzu kaybettiğimiz, kalbi güzel arkadaşımız Oya Aydoğan için oynuyoruz." dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleriyle vatandaşı sanatla buluşturmaya devam ediyor. Bu kez Duayen Tiyatro Sanatçısı Haldun Dormen'in başrolünde oynadığı "Müfettiş" oyunuyla perdelerini açan Beylikdüzü Kültür Merkezi, 2 gün boyunca şahane performanslara ev sahipliği yaptı. 18. Yüzyıl'da Rusya'da geçen konusuyla herkesi kahkahalara boğan oyun, ayakta alkışlandı.

"MÜFETTİŞ" MİZAHA DOYURDU

Rusya'da geçen hikayede dönemin sosyal ve toplumsal yapısı altında bürokrasideki yozlaşmış ve kirli ilişkileri, sahtekarlıkları anlatan oyun, esprilerle herkesi mizaha doyurdu. Oyunun konusu ise şöyle: "Hikaye, küçük bir kasabada kaymakam olan Haldun Dormen'in canlandırdığı karakterin ilçeye gelecek olan müfettiş için tüm ekibine talimatlar vermesiyle başlar. Fakat kılık değiştirip geleceği dedikoduları yayılan müfettişin karıştırılmasıyla aslında farklı bir insan ilçenin ve davetlerin sefasını sürer. "Yılların verdiği tecrübeyle izleyiciyi etkisi altına alan Haldun Dormen ve usta oyuncular,büyük bir ustalıkla kaleme alınmış oyun içerisinde seyircileri kısa aralıklara oyuna dahil etti. Usta Sanatçı Haldun Dormen, "Bu akşam oyunumuzu aniden kaybettiğimiz gönlü güzel arkadaşımız Oya Aydoğan için oynadık." dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Haldun Dormen Oya Aydoğan Rusya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title