Haberler

Müezzinoğlu: "Muhalefet Pensilvanya'ya Destek Almaya Gitti"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirerek şunları söyledi: "Pensilvanya’dan iktidar gücü almaya gittiler.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirerek şunları söyledi: "Pensilvanya'dan iktidar gücü almaya gittiler. Ey CHP, ey Atatürkçüler, ey Cumhuriyetçiler, ey laikler, Atatürk de Türkiye'de, Cumhuriyet de Türkiye'de, laiklikte Türkiye'de, hepsi bu millette."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi Seyir Terası'nda düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı konuşmada partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nı yaptığı dönemlerden bilgi aktardı. Bakan Müezzinoğlu, katıldığı bir televizyon programında, 'İktidarlar yıpratılır' şeklinde bir soru yöneltildiğini hatırlatarak şöyle konuştu: "İktidar, iktidarsızları yıpratır. Milletin iktidarı asla bitmez. 2004-2014 iktidar yıpratmaz, iktidar iktidarsızları yıpratır. Bakın şimdi iktidarsızlar nerelerden medet umuyor, Gezici'lerden medet umdular, faiz lobilerinden, güç odaklarından medet umdular, milletin iktidarı, milletin lideri Recep Tayyip Erdoğan dimdik durdu ve iktidarda."

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasında CHP'yi eleştirerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Baktılar ki milletin iktidarının temsilcisi ile baş edemiyorlar yeni yeni senaryolar, tuzaklar yaptılar. Ne yaparız nasıl tuzaklar kurarız diye düşündüler, bu iktidarsızlar, gittiler ABD Büyükelçisi ile gizli görüştüler. Yanına kimseyi almadan gizli görüşme yaptı. Sonra ne yaptı. Pensilvanya'dan iktidar gücü almaya gitti. Ey CHP, ey Atatürkçüler, ey Cumhuriyetçiler, ey laikler, Atatürk de Türkiye'de, Cumhuriyet de Türkiye de, laiklikte Türkiye'de hepsi bu millette. Bu millette. Adınız Cumhuriyet Halk Partisi bir günde halkla beraber olun. Vatandaşla beraber olun, vatandaşa doğru söyleyin, derdini paylaşın, ama o emek ister, o gece gündüz çalışmak ister, o Recep Tayyip Erdoğan gibi lider ister. Onların muhalefette bile iktidarları yok. Muhalefet lideri olarak bile iktidar güçleri yok."

"SANDIKTAN DERS ALSALAR"

Muhalefetin Pensilvanya'ya destek almaya gittiğini anlatan Bakan Müezzinoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Daha dün ona küfrediyordunuz, daha dün ona hakaret ediyordunuz, bizi onunla suçluyordunuz."

Siyasetçinin milletten başka adresi olmadığını anlatan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "AK Parti sizin partinizdir, bu lider, milletin lideridir, her noktada sizin hizmetkarınız. Bizim anlayışımız insanı yaşat ki devlet yaşasın, devlet yücelsin. İnsanımızı bir taraftan yaşatmayı, diğer taraftan yüceltmenin peşindeyiz. O nedenle çağdaş hastaneleri, binlerce ambulans alıyoruz, hizmet yapıyoruz. 2002 yılında 634 ambulans vardı. Son 1 yılda 1200 ambulans dağıttı. Şimdi Kılıçdaroğlu sen ambulans uçak nedir bilir miydin? Ambulans helikopter bilir miydin? Şimdi onları da biz sana öğretiyoruz. Daha çok şey öğrenecekler. Keşke sandıktan biraz ders alma, öğrenme kabiliyetleri olsa. Ama artık Türkiye'deki güç odakları yetmedi. Uluslararası güç odaklarından destek almaya başladılar."

"EY KILIÇDAROĞLU NEDEN ŞİKAYET ETMİYORSUN"

Gezi olaylarında Kılıçdaroğlu'nun Almanya Başbakanı Merkel'e mektup yazarak Türkiye'yi şikayet ettiğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu, şunları söyledi: "Türkiye'deki demokrasiyi şikayet etti. İki ay önce Hamburg'ta bir kültür merkezi kapatıldı. Vatandaşlar sokağa döküldü. Yaktılar yıktılar, kırdılar. Merkel, hemen orayı tehikeli bölge ilan etti. Polisin yetkilerini artırdı. Ey Kılıçdaroğlu. Almanya'nın demokrasisi için niye Merkel'e mektup yazamıyorsun, Hadi yazsana mektubu. Almanya'da nerede demokrasi diye bir sorsana. Bunların demokrasi anlayışı, bunların hukuk anlayışı da bu. Bunlar hiç bir zaman milletten yana olmadılar, hak ve hukuktan yana oldular, ne de halkın dertlerini dert edindiler."

ANTALYA'DA BİR KAZA OLDU

Antalya'da bir kaza olduğunu aktaran Bakan Müezzinoğlu, "Bir kaza oldu Antalya'yı aldılar, var mı ortada bir eser var mı? Ey CHP, 'İnsan ölür kalır eseri eşek ölür kalır semeri'. Nerede eseriniz. Onun için Antalya işi sağlam tutacak, gece gündüz demeden çalışacak bir kazaya daha tahammülümüz yok."

TÜM İLÇELERİ ALACAĞIZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel de, muhalif partilerin yalan ve iftiralarla seçim çalışmalarını yürüttüklerini öne sürerek, 30 Mart'ta Antalya'nın bütün ilçelerini kazanacaklarını söyledi.

AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü de, ilçeye yaptığı hizmetleri anlatarak, bu hizmetlerin devam etmesi için vatandaşlardan destek istedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Müezzinoğlu Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title