Haberler

Müezzinoğlu: CHP İktidar Yolunu Pensilvanya'da Aramaya Başladı (2)

'ey KILIÇDAROĞLU SUDAN NERESİ SEN BİLİRMİSİN?

'ey KILIÇDAROĞLU SUDAN NERESİ SEN BİLİRMİSİN?'

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde 75 yataklı Devlet Hastanesi'ni açan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra döndüğü Balıkesir kent merkezinde, 850 yataklı şehir hastanesinin temelini attı. Temel atma töreninde Balıkesirliler'e seslenen Müezzinoğlu, CHP ve MHP'yi eleştirdi. Sağlıkta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rüyasında bile göremeyeceği koşullar oluşturduklarını savunan Müezzinoğlu, 31 bin yatak kapasiteli 186 hastanenin de inşaatının sürdüğünü bildirdi. 2011'den bu yana hastanelerde rehin kalma olayının sona erdiğini, çağdaş cihazlarla donatılmış hastaneler yaptıklarını, evlere bile sağlık hizmeti götürdüklenini belirten Müezzinoğlu şunları söyledi:

" Sudan'da 2 gün önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yaptırdığı devlet hastanesini açtık. Ey Kılıçdaroğlu, Sudan neresi sen bilir misin? Geçtiğimiz ay İngiltere'de rahatsızlanan bir Türk sporcuyu ambulans uçakla Türkiye'ye getirdik. Hindistan'da hastalanan bir vatandaşımızı yine ambulans uçakla Bolu'ya getirdik. Sağlıkta, Amerika'da ne varsa Türkiye'de de o olacak. Londra'da ne varsa Ankara'da da o olacak. Hamburg'ta ne varsa Balıkesir'de de o olacak. Gelecek ay Somali'de de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hastanesini açacağız. Türk bayrağı Somali'de de dalgalanacak. Kosova'da, Pakistan'da da dalgalanıyor. Biz ekonomide bütçeyi 230 milyar dolarla aldık. Şimdi 800 milyar dolar yaptık. İnşallah 2023'te 2 trilyon dolarlı milli bütçesi olan bir Türkiye'ye dönüşeceğiz."

Birilerinin bu gidişattan, Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, onun için önlerine engeller çıkarılmaya çalışıldığını ileri sürdü. 30 Mart Cumartesi akşamı çeteleri de dağıtacaklarına vurgu yapan Müezzinoğlu, "AK Parti'nin istikrarından da rahatsız olanlar var. Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşundan, dik yürüyüşünden rahatsız olanlar var" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu daha sonra AK Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Hasan Yılmaz, Sağlık Müdürü Alp Akoğlan'la harç makinesinin butonuna basarak 850 yataklı Balıkesir Şehir Hastanesi'nin temelini attı. Müezzinoğlu daha sonra Balıkesir Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Binasının açılış kurdelesini kesti. Bakan Müezzinoğlu Balıkesir programının ardından hastane açılışını yapmak üzere Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ne hareket etti.

İÖ(SS) - Ezzinoğlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Müezzinoğlu Balıkesir Sudan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title