Haberler

Müezzinoğlu: Çatı Adayı Çatıyı Darmadağın Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu da eleştirerek, "Çatıdan binanın içine çöken o aday çatıyı darmadağın etti. O çatı artık ne yağmur tutar, ne rüzgar tutar, ne o çatının altında CHP'liler veya MHP'liler sağlıklı bir siyasi anlayış veya sağlıklı bir siyasi zemin oluşturabilir" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde, partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Sevim Yenice Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminlerini değerledirirken, " Cumhuriyet Halk Partisi'nin de, Milliyetçi Hareket Partisi'nin de üst yönetim kadroları, yani parti meclislerinin yüzde 5'i Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kim olduğunu bilmiyordu, tanımıyordu. Arkadan birileri talimat verdi. Arkadan birileri senaryoyu hazırladı, 'Ey Cumhuriyet Halk Partisi, senin masanın üzerine koyacağın bir saksı var onu veriyorum o da Ekmeleddin İhsanoğlu'dur' dedi ve koydu. Milliyetçi Hareket Partisi'ne dedi ki, 'Sen hiç kafanı yorma, nasıl olsa sen millete saf bakıyorsun, nasılsa bu millet anlamaz diye bakıyorsun, bende sana öyle bakıyorum kafanı hiç yorma, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu al masanın üzerine koy ve çalışmaya devam et"dedi

"ÇATIYI DARMADAĞIN ETTİ"

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu eleştirerek, "Çatıdan binanın içine çöken o aday çatıyı darmadağın etti. O çatı artık ne yağmur tutar, ne rüzgar tutar, ne o çatının altında CHP'liler veya MHP'liler sağlık bir siyasi anlayış veya sağlıklı bir siyasi zemin oluşturabilir" diye konuştu.

"HANGİ İLKELERİNİZİN TEMSİLCİLİĞİNİ YAPIYOR EKMELEDDİN BEY?"

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Diyarbakır ziyaretinde, "Kürtçe'nin, eğitim dili olmasından yanayım" şeklindeki sözlerini değerlendiren Müezzinoğlu, "Ey ülkücü kardeşlerim, ey milliyetçi kardeşlerim Keşan'da bazı afişlerle billboardları doldururken hadi bakalım şimdi ne yapacaksınız şimdi sizi görelim. Ulusalcı CHP'li kardeşlerimiz, resmi dil olarak eğitime bunu öneren çatı adayınızı acaba nasıl savunacaksınız, nasıl arkasında duracaksınız, nasıl seçmenine 'Hadi bakalım tıpış tıpış git de oyunu kullan' diyeceksiniz? Milletinizi bu kadar saf, partinizi bu kadar aşağılayan tavır sergilemeye hakkınız yok. Hangi ilkelerinizin temsilciliğini yapıyor Ekmeleddin Bey? Genç kitlenizin mi, köylünün, çiftçinin mi, işsizin, işverenin mi, üniversite camiasının mı, hastanın, özürlünün, engellinin mi temsilciliğini yapıyor? 77 milyonun içinde deyin ki, 'Şu 7 bin kişinin temsilciliğini yapıyor'. 7 bin kişiyi çıkaramıyor. Dolayısıyla senaryonuzu seçmeninizle ve partililerinizle paylaşmanız lazım" dedi.

AÇIK HAVADA SİGARA YASAĞI

Mehmet Müezzinoğlu, toplantı çıkışında ise gazetecilerin açık havada sigara yasağının ne zaman uygulamaya konulacağı yönündeki sorusunu yanıtladı. Müezzinoğlu,  "Tarih olarak yılbaşına kalabilir. Hazırlıkları yapıyoruz. Ama stratejik tarihi değerlendiriyoruz. 1 Ekim olabilir, yılbaşı da olabilir. Başbakanlık genelgesi olarak çıkacak. Başbakanlığa göndereceğiz. O nedenle şu an bir tarih vermekten ziyade biz hazırlıklarımızı yapıyoruz. Henüz daha tamamlanmış da değil. Süreci en geç yılbaşında tamamlayacağız" diye konuştu.

Müezzinoğlu, Küçükdoğanca Köyü'nde düzenlenen yol ve cami açılışı törenine katıldıktan sonra Keşan'dan aydrıldı. - Keşanedirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Mehmet Müezzinoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title