Haberler

Okul Müdürü Mezuniyet Gecesinde Pompalı Tüfekle Ateş Etti

Güncelleme:

Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü hakkında, mezuniyet gecesinde havaya pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü hakkında, mezuniyet gecesinde havaya pompalı tüfekle ateş ettiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu bildirildi.

Bıçakçı Mahallesi'ndeki okulun yatılı pansiyon bahçesinde çarşamba günü düzenlenen mezuniyet gecesinde okul müdürü H.E'nin pompalı tüfekle havaya ateş ettiği iddiasıyla Eğitim-İş Çameli Temsilcisi ve Okul Müdür Baş Yardımcısı Ahmet Erdoğan, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Birçok öğrenci ve veliden şikayet geldiğini ileri süren Erdoğan, "Biz de gerekli araştırma ve işlemin yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Müdürün, öğrencilerin ve öğretmenlerin cep telefonlarını görüntü olup olmadığını kontrol ettiğini de öğrendik. Müdürün, pompalı tüfekle ateş ettiği konusunda 10 kişi bana şikayette bulundu" dedi.

Okul Müdürü H.E. ise iddiayı iftira olarak nitelendirerek, "Eğlence amaçlı olarak öğrenciler konfeti attı, ben de dört tane attım. Husumetli olduğum kişi tarafından olay farklı boyutlara çekilmeye çalışılıyor. Olay savcılığa intikal etmiş durumda. Ben, iyi bir eğitimciyim. Olay, eğitim camiasını üzmüştür" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Çameli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title