Haberler

Mudurnulu Esnaflar Başkanını Seçti

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu’nda mevcut başkan Necati Yaşlı, ikinci kez oda başkanı seçildi.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'nda mevcut başkan Necati Yaşlı, ikinci kez oda başkanı seçildi.

Mudurnu'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Mudurnu ve Taşkesti beldesinden çok sayıda üye katıldı. Çoğunluk sağlanması ile birlikte kurul toplantısı başladı. Mevcut Başkan Necati Yaşlı, üyelere geçmiş yıllarda yapılan faaliyetleri okudu. Daha sonra söz isteyen üyelere söz verildi. Toplantı sonrasında yeni başkanlık ve yönetim kurulu seçimleri için oy kullanılmaya geçildi.

Kongrede Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına üç liste katıldı. Birinci listede Necati Yaşlı, diğer listede Rafet Kaymaz ve üçüncü listede ise Fatma Alp, başkanlık için yarıştı. 153 üyenin katıldığı kongrede Rafet Kaymaz 15, Fatma Alp 56, Necati Yaşlı ise 82 oy aldı. 153 üyenin 82'sinin oyunu alan Necati Yaşlı, bir dönem daha Mudurnu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Taşkesti Mudurnu Kaymaz Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title