Haberler

Mudurnu'da Lise Öğrencilerine Meslek Yüksek Okulu Tanıtıldı

Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, lise öğrencilerine okullarını tanıttı.

Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri, lise öğrencilerine okullarını tanıttı.

Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Soner Aksu ile öğretim görevlileri, Mudurnu Anadolu Çok Programlı Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Meslek Yüksek Okulu Müdürü Aksu, yaptığı açıklamada, tanıtım ziyaretlerinin öğrenciler için önemli olduğunu, kendi ilçelerindeki yüksek okul bölümlerini tanımalarını amaçladıklarını söyledi.

Aksu, "Öğrencilerimiz, ilçemizde de bulunduğu halde başka üniversitelerdeki aynı bölümleri tercih ediyorlar. Bu da hem kendileri hemde aileleri için başta konaklama olmak üzere çeşitli sorunlara sebebiyet verebiliyor. Ziyaretlerimizle bunun önüne geçmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Öğretim görevlileri Muhammet Gören, Selma Tuna, Selma Berk, Murat Karakuş ve Esin Köksal, okullarındaki kümes hayvanları yetiştiriciliği, tıbbi ve aromatik bitkiler, organik tarım, orman ve orman ürünleri bölümleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mudurnu Selma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title