Haberler

    Müdüriyet

    Son derece eğlenceli ve hareketli repertuarlarında, Steive Ray Vaughan, BB King, Albert King, Freddy King ve Eric Clapton gibi bluesla bütünleşmiş ikonların ve Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Little Richard gibi Rock & Roll efsanelerinin son 50-60 yıldır hiç yaşlanmayan eserlerine yer veren...

    Son derece eğlenceli ve hareketli repertuarlarında, Steive Ray Vaughan, BB King, Albert King, Freddy King ve Eric Clapton gibi bluesla bütünleşmiş ikonların ve Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Little Richard gibi Rock & Roll efsanelerinin son 50-60 yıldır hiç yaşlanmayan eserlerine yer veren Müdüriyet Grubu yakında çıkaracakları albümde yer alacak orjinal parçalarını da bu neşeli Blues ve Rock Roll parçalarıyla birlikte harmanlıyor.

    Grupda, Vokalde Sam Gençtürk, Solo Gitarda Boğaç İmir, Davulda Celal Kılcı, Bass Gitarda Şahan Sökmensüer ve Ritim Gitarla Klavyeli Çalgılarda Aydın Aybar yer alıyor.

    Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz  aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin" eklenmesi gerekmektedir.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Hayal Kahvesi Beyoğlu

    Mekan Adresi : Meşelik Sok. No: 10

    Başlangıç Saati : 21.03.2017 22: 30: 00

    Bitiş Saati : 22.03.2017 00: 30: 00

    Kategori : Müdüriyet

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Eric Clapton Chuck Berry Beyoğlu Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title