Haberler

Müdür Coşkun Esen, 'Okul ile Yeni Tanışan' Öğrencilerle

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, eğitim-öğretim yılı uyum programı kapsamında, öğrencileri ziyaret etti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, eğitim-öğretim yılı uyum programı kapsamında, öğrencileri ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Şube Müdürü İbrahim Aybek ile birlik öğrencilerin sevinç ve heyecanlarını paylaşmak amacıyla Kütahya Bahçelievler İlkokulu ve Kütahya Emine Arıoğul İlkokulu'u ziyaret etti.

Esen, "Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin, alışkın olduğu ev ortamından ayrılarak değişik özellikler taşıyan okul ortamına geçişinde okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek; oyun, drama ve sportif etkinlikler yoluyla öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarını sağlamak amacıyla eğitim öğretim yılı başlamadan bir hafta önce uyum programı uygulaması yapılmaktadır.Ortaokul döneminin çocuğun artık çocukluk döneminden çıkarak ergenlik dönemine girmeye başladığı, okul ve çevre değişikliği, derslerdeki akademik içeriğin ve düzeyinin farklılaşması, farklı ve çok sayıda ders çeşidi ve öğretmenle karşılaşılacak olması nedeniyle 5. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek Uyum Programı önem taşımaktadır" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahçelievler Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title