Haberler

Müdür Cırıt'tan Ehlibeyt Alimler Derneği'ne Ziyaret

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Iğdır Ehlibeyt Alimler Derneği'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek binasında Dernek Başkanı Behlül Salmanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek, Iğdır'ın eğitim sorunları konusunda fikir alışverişinde bulunan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, okullarda Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin hayatının seçmeli ders olarak okutulduğunu belirtti. Dernek yönetiminde öğrencilerin sayısının artırılması konusunda destek beklediklerini ifade eden Cırıt, "Öğrencilerimiz, Kur'an-ı Kerimi öğrensin, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin hayatını öğrensin. Benim kapım herkese açıktır. Sizlerle her türlü işbirliğine varım" dedi.

Dernek Başkanı Behlül Salmanlı da, "Bu konuda sizlere her türlü desteyi veririz. Öğrencilerimiz İslamiyeti çok iyi öğrenmelidir. Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin hayatını iyi öğrenmeli, bilmeli ve yaşamalıdır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimiz; vatanına, milletine, bayrağına saygılı insanların yetişmesini istemiştir. Müslüman isek, Müslümanlığı tam olarak yaşamalıyız. Bu manada örnek insan olmalıyız, ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bunu da aşmanın tek yolu dinimizi iyi bileceğiz, vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi çok seveceğiz. Öğrencilerimizin, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimizin ahlakı ile yoğrulması lazım; bu da alacakları eğitimle olur" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title