Haberler

Müdür Cinoğlu Fatsa Fen Lisesi'ni Ziyaret Etti

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürü Ramazan Akyol ile birlikte Fatsa Fen Lisesi’ni ziyaret etti.

Ordu'nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürü Ramazan Akyol ile birlikte Fatsa Fen Lisesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelerek kısa bir süre sohbet eden Ekrem Cinoğlu, okulun genel durumu ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Fen Lisesi Müdürü Şenol Yılmaz'dan bilgi alarak fikir alışverişinde bulundu.

YGS'de ilk 1000'e giren Elif Nur Halıcı'nın sınıfını da ziyaret ederek kendisini başarısından dolayı tebrik eden Müdür Cinoğlu, öğrencilerle dersleri ve gelecekle ilgili düşünceleri hakkında sohbet ederek dilek ve isteklerini dinledi.

Fatsa Fen Lisesi'den bir öğrencinin ilk 1000'de, 21 öğrencinin de ilk 30 binin içerisinde olduğunu dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Fen Lisesi'nin ilçenin gözde okullarından bir tanesi olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz sınavda büyük başarı göstererek ilçemiz adına gurur verici bir sonuç elde ettiler. Bu başarıdan dolayı Fen Lisesi yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin LYS'de de aynı başarıyı elde edeceklerine inancım tam" dedi.

Cinoğlu, ilçenin eğitimdeki kalitesini artırmak için yapılacak her türlü çalışmayı destekleyeceklerini sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Akyol şenol yılmaz Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title