Haberler

Müdür, Başarılı Öğrencileri Başlarından Para Saçarak Ödüllendirdi

Güncelleme:

Karaman'da ilkokul müdürü, geçtiğimiz dönem başarılı öğrencilerin başından para saçtı. Görüntülerden hazırlanan ve okulun sitesinde yayınlanan klibe veliler tepki gösterdi.

Karaman'da Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit İbrahim Öztürk, geçtiğimiz dönem başarılı öğrencilerin başından sınıf ortasında para saçtı.

Bu görüntülerden hazırlanan ve okulun resmi web sitesinde yayınlanan klip, kaymakamlık ve velilerin tepkisi üzerine yayından kaldırıldı.

PARA DAĞITTI

Başyayla İlkokulu Müdürü Ümit Öztürk, geçen dönem kitap okuma yarışması ve karnesinde not ortalaması ile sınıfında dereceye giren öğrencilere, diğer öğrencilere teşvik olması için para dağıttı.

İNANILMAZ ÖDÜL

Birinciye 20, ikinciye 15 ve üçüncüye de 10 lira dağıtan müdür Öztürk, sınıflara tek tek gidip başarılı öğrencileri tet tek sınıfın ortasına çağırdı. Ardından da öğrencilere paraları, başlarından saçarak verdi.

"YENİ ÇEKTİM, GICIR GICIR"

Öztürk'ün paraları "Şöyle başına saçalım. Bak bankadan gıcır gıcır getirttim bunları. Hadi hayırlı olsun." diyerek saçması dikkat çekti.

"SUYU SERT, İNSANI MERT..."

Bu anların görüntülerinden oluşturulan klip ise okulun resmi web sitesinde yayınlandı. Klibin başında müdür Öztürk, Başyayla ilçesi tabelasının başında durup, "Suyu sert, insanı mert Başyayla'dayız." diyerek ilçesini ve sokaklarını tanıtıyor.

VİDEO YAYINDAN KALDIRILDI

Ardından Kaymakam Hamza Özer'in de katıldığı karne dağıtım töreni görüntüleri de yer alıyor. Klibin okulun web sitesinde yayınlanmasının ardından kaymakamlık ve velilerin tepkisi üzerine yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Tepki çeken müdürle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Öztürk Ümit Öztürk Başyayla Karaman Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (172)

MilanMobil-IOS:

Ne var lan bunda tepki gösterecek .

22
53
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLMobil-IOS:

AKP NİN OKUL MÜDÜRLERİ DİNLERİ İMANLARI ALLAHLATI KİTAPLARI PARA PARA

55
16
yanıtYanıtla
kayserili:

tam bir . . . . . . Parti zihniyeti ne demek istediğimi siz anladınız. . . .

44
9
yanıtYanıtla
EĞİTİM ŞART:

Çocukların yanında bari adam gibi davranın da, parası neyse verelim.

47
3
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

Çocuklarımız kimlere emanet arkadaş Milli Eğitim bunları seçerek mi buluyor acaba

44
4
yanıtYanıtla
Hülooooğğğğğğğğğ.:

Bunlar eğitimci işte ne beklersin yetiştirdiği çocuktan????

36
6
yanıtYanıtla
Yenilik Gerek:

Bu gibi öküzleri milli eğitimden ayıklamak lazım.

34
5
yanıtYanıtla
ssmobilWeb@haberler.com:

Iyi yapmis ben de cocuguma aynisini yaparim....

11
25
yanıtYanıtla
...:

kutu kutu para götürenlerin para saçan müdüürü olur sınavla mı müdür olmuş atanan müdürler bunlar liyakat yok seviye yok eğitim sistemi çökmüş durumda

32
3
yanıtYanıtla
EmrahorMobil-IOS:

Sen tüm müdürleri görevden alıp akp li müdürleri koyarsan olacağı bu ne anlar bunlar eğitimden..

29
2
yanıtYanıtla
Tüm 172 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title