Haberler

Müdür Arslan, Bakanlık Müşaviri Oldu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Samsun İl Müdürü Ahmet Arslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği görevine atandı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Samsun İl Müdürü Ahmet Arslan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavirliği görevine atandı.

Samsun'da 1999 yılından bu yana görev yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Arslan, bakanlık müşavirliği görevine getirildi. Arslan'dan boşalan makama ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Amasya İl Müdürü Mürsel Kuloğlu atandı. Samsun'da 13 yıl başarılı çalışmalar yaptığını söyleyen Ahmet Arslan, "Samsun'da bulunduğum süre içerisinde iyi çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızı bakanlığımızda sürdüreceğiz" dedi.

2008 yılından beri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Amasya İl Müdürlüğü görevini yürüten ve Samsun'da atanan Mürsel Kuloğlu'nun öz geçmişi şöyle:

"1954 yılında Amasya'da doğdu. Amasya Lisesi'ni 1976 yılında bitirdi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Amasya Meslek Yüksekokul'undan 1978 yılında mezun oldu. 1978-1988 yılları arasında Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. Personel Müdürlüğü'nde memur olarak çalıştı. 1988-1997 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nde, Samsun 19 Mayıs İlçesi Sivil Savunma Müdürü, Amasya Suluova İlçesi Sivil Savunma Müdürü, İstanbul Sarıyer İlçesi Sivil Savunma Müdürü olarak görev yaptı. 1997 yılının ilk çeyreğinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı SSK Genel Müdürlüğü Amasya Sigorta Müdürü olarak atandı. 1997, 2003 ve 2008 yılları arasında SSK Genel Müdürlüğü İnşaat Dairesi Başkanlığı'nda, Sigorta İşleri Genel Müdürlüğü SSK Amasya Sigorta İl Müdürü olarak görev yaptı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Başkanlık Müşavirliği görevinde de bulunan Müdür Kuloğlu, 2008-2012 yılları arasında ise Amasya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü olarak görev yaptı. Kuloğlu, evli ve 1 çocuk babası." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arslan Amasya Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title