Haberler

Müdür Acaroğlu'ndan Kaymakam Kırlı'ya Ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kültür Müdürü Sevil Acaroğlu, Kaymakam Soner Kırlı’yı makamında ziyaret etti.

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kültür Müdürü Sevil Acaroğlu, Kaymakam Soner Kırlı'yı makamında ziyaret etti.

Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, Kültür Müdürü Sevil Acaroğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kültür ve turizm alanında koordineli çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Kaymakam Kırlı, "İlçemiz tarihi bir ilçedir. 1071 Malazgirt ruhunun en güzel şekilde yaşaması için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için devletimiz tüm yetkilerini seferber etmiştir. İlçemizin kültürü ve turizmi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. Turizm Haftası dolayısıyla 160 kişilik bir grubu ilçemizde misafir ettik. İlçemizin tarihi güzelliklerinin tanıtımı için kaymakamlık olarak her zaman devam edecektir" dedi.

Malazgirt Kültür Müdürü Acaroğlu, Kaymakam Kırlı'ya teşekkür ederek, Malazgirt'in ünlü ressamı ve fotoğraf sanatçısı Saruhan Yaman'ın bir resim çalışmasını hediye etti. İlçe Kültür Müdürü Sevil Acaroğlu, "15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısı ile yaptığımız çalışmalar hakkında Kaymakamız Soner Kırlı'ya makamında bilgi verdik. 160 kişilik bir turist grubunu ilçemizde kaymakamlığımız destekleriyle ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Bu kültürel etkinlikler ve tarihe yolculuk gezilerini ilçemizde her zaman yapmanın gayreti içinde olacağız. Kaymakamız Soner Kırlı, ilçenin kalkınması ve huzuru için gösterdiği hassasiyetten ve duyarlılıktan dolayı kendini ilçede yaşayan bir vatandaş olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turizm Haftası Soner Kırlı Malazgirt Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title