Haberler

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı'ndan 6 Transfer

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı, zirve mücadelesi için 6 sporcuyu kadrosuna kattı.

Mudanyaspor Bayan Hentbol Takımı, zirve mücadelesi için 6 sporcuyu kadrosuna kattı.

Deplasmanlı Profesyonel 2. Lig A Grubu'nda mücadele veren Mudanyaspor Bayan Hetbol takımı, kadrosuna kattığı 6 sporcuyu basına tanıttı. Osmangazi Belediyespor'dan 5 Genç ve Uşakspor'dan bir oyuncuyu kadrosuna katan Mudanyaspor, güçlü bir kadro ile aksilik olmadığı takdirde ligi lider olarak bitirmeyi hedefliyor.

Futboldan sonra Bayanlar Hentbol Ligi'nde başarı çıtalarını en yükseğe çıkararak Mudanya'nın adını tüm Türkiye'de duyurmak istediklerini ifade eden Mudanyspor Başkanı Rüştü Cozlan, "Hentbol takımımızın başarılı olması ve Mudanya'mızı en iyi şekilde temsil edebilmesi için yönetim olarak elimizden gelen bütün desteği göstereceğiz. Bu sadece hentbol branşıyla kalmayıp bünyemizdeki diğer branşlarında başarı çıtasını yükseltmek için gayret sarf edeceğiz" diyerek sporculara başarılar diledi.

Mudanyaspor Hentbol Takımı'na yeni katılan sporcular, Meyem Asu Köse, Ebru Öztürk, Buse Erdoğan, Nurşen Altun, Sevda Sönük Osmangazi Belediyespor'dan Kübra Ercan ise Genç Uşakspor takımlarından geldi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Uşakspor Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title