Haberler

Mudanya Kavşağı'nda Düzenleme Çalışmal

Mudanya Kavşağı'ndaki düzenleme çalışmalarının bir kaç gün içinde sona ereceği bildirildi.

Mudanya Kavşağı'ndaki düzenleme çalışmalarının bir kaç gün içinde sona ereceği bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kavşağı'ndaki düzenleme çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığının sonlanacağını belirtti.

Mudanya Yolu'ndaki kavşak çalışmasının kaçınılmaz olduğunu, yaşanan sıkışıklığın alternatif yolların kullanılmaması ve trafik yönlendirmelerine uyulmamasından kaynaklandığı ifade eden Altepe, "Kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandığında, hem stadyuma bağlantı yollarına kavuşmuş olacağız hem de Dikkaldırım, Orhaneli Yolu ve çevre bölgelerle olan trafik akışı sıkıntısız bir hal alacak. Kavşağı kullanan vatandaşlarımız dua edecek." dedi.

Trafik işaretlerine uyulmaması ve alternatif yolların değerlendirilmemesi sonucunca yaşanan "keşmekeşe" yönelik daha önce tüm tedbirlerin alındığını ve bunun halka duyurularının yapıldığını belirten Altepe, şunları kaydetti:

"Köprü inşaatıyla ilgili ilk günlerde yan ve serbest yollar planlandı. Trafik yönlendirmeleri planlandı. Bunların halka duyuruları da yapıldı. Fakat her nedense aldığımız tüm tedbirlere rağmen çalışma bölgesinde yoğunluk oluştu. Alternatif yönlendirmeleri daha da belirginleştirerek, tedbirleri biraz daha genişleterek en fazla birkaç gün içinde trafiği normal seyrine çekmeyi planlıyoruz. Yıllardır düşünülüp de yapılamayan yatırımlar arasında yer alan Mudanya Kavşağı'nın tamamlandığında bölge trafiğini ciddi anlamda rahatlatacak. Yeni kavşak çalışmalarının Karayolları 14. Bölge Müdürlüğüyle ortaklaşa yürütülüyor. İnşallah okullar açılmadan, yaz aylarını sonuna doğru yeni kavşağımızın açılışını gerçekleştirmiş olacağız. Burası tamamlandığında, 50 bin nüfuslu Dikkaldırım Mahallesi'ne direkt geçişi mümkün kılacak."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Altepe Orhaneli Mudanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title