Haberler

Mudanya'da Spor Coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gençleri spora teşvik etmek maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği okul spor şenlikleri Mudanya’da da yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin gençleri spora teşvik etmek maksadıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği okul spor şenlikleri Mudanya'da da yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Mudanya Spor Salonu'nda yapılan şenliklere 16 okuldan 1250 öğrenci katıldı. Büyükşehir Belediyesi Bandosu'nun marşlarıyla renklenen şenliğin açılışında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, spor yapan nesilleri sağlıklı bir hayatın beklediğini vurguladı.

Bursa'nın her ilçesinde, sporun teşvik edildiği faaliyetlerinin sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, daha önce Harmancık, Nilüfer, Osmangazi, Gürsu ve Kestel'de büyük ilgi gören şenliklerin, Mudanya'da da öğrencilere hem eğlence hem de spor imkanı sunduğunu ifade etti.

Sporun genç nesli, kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına işaret eden Başkan Altepe, "Gençlerimizi önemsiyoruz. Geleceği emanet ettiğimiz gençlerimiz için en güzel işleri yapmak bizim görevimizdir. Donanımlı ve idealist bir gençlik yetiştirelim istiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için ne yapsak az" dedi.

Başkan Altepe, Bursa'da sporun her dalına ve sporculara ciddi destek sağlandığına da işaret ettiği konuşmasında, "Bizler, yerel yönetimler olarak, gençlerimizin en güzel şekilde yetişmeleri için okullardaki ihtiyaçlarının giderilmesine destek de sağlıyoruz. Gençlerimizin zamanlarını en doğru şekilde geçirmelerini arzu ediyoruz. Sağlıklı bir gelecek için spor şart. Bu ülkenin hedefleri var. Sağlıklı toplumları oluşturmak için kentlilik ve spor bilincini önemsemeli, örnek bir nesil yetiştirmeliyiz. Gençlerin başarısı, Türkiye'nin başarısı olacaktır" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Bursa'da spora büyük yatırımlar yapan Başkan Altepe'yi tebrik ederek, "'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında ilçe ilçe geziyoruz. Bugüne dek yaklaşık 170 bin öğrenciye spor malzemesi ve forma hediye edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yoğun desteğiyle geleceğin emanetçisi olan çocuklar için spor imkanı sağlanıyor. Bursa da Başkan Altepe'nin desteklerinin değerini biliyor" dedi.

Rumeli Gençlik ve Kültür Derneği Halk Oyunları ekibinin Bursa yöresine ait oyunları sahnelediği programda, İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencisi Necla Giray, Bursa'nın incisi Mudanya'da gençlere sporu yaşam biçimi haline getirmeleri konusunda destek veren Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Öğrencilerin Başkan Altepe ile protokol üyelerine çiçek verdiği program, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karizma Şov Grubu'nun özel basketbol gösterisi ve şenlikteki yarışmalara katılan öğrencilere madalyalarının verilmesiyle sona erdi. Programa katılan okullara da spor malzemeleri hediye edildi. Öğrenciler, Başkan Altepe ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Recep Altepe Mudanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title