Haberler

Mudanya'da Freni Boşalan Kamyon 14 Aracı Biçti

Güncelleme:

Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde, freni tutmayan taş yüklü kamyon çok sayıda araca çarparak durabildi.

Bursa'nın Mudanya İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde, freni tutmayan taş yüklü kamyon önce bir kamyona çarptı. Ardın 2 araç sürüklenerek park halinde 12 araca çarparak zarar verdi. PTT dağıtım trafosunu da parçalayan kamyonun pazar yerine girmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

FRENİ BOŞALDI HIZINI KESEMEDİ

Kaza, dün öğle saatlerinde Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Fatih Caddesi'nden yokuş aşağı inen Rüstem Ü. yönetimindeki taş yüklü 16 JNL 48 plakalı kamyonun freni tutmayınca, İstiklal Caddesine dönerek hızını kesmek istedi.

PARK EDEN ARAÇLARA ÇARPARAK DURABİLDİ

Ancak dönüş yaptığı sırada başka bir kamyona çarptı. 2 kamyon sürüklenerek yol boyunca park eden 12 araca çarparak zarar verdi. PTT dağıtım trafosunu da parçalayan kamyonun Pazar yerine girmemesi büyük bir faciayı önledi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güzelyalı Mudanya Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Önder koç:

Yanlış bilgilendirmeye dikkat çekmek isterim araçlar kırkayak diye orijinal olarak ford üretimidir ilave yada ara diye birşey olamaz trafiğe çıkış izni alamaz yanlış bilgilerle tepki toplamaya çalışmak yanlış olur

0
0
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN. DÜNYA DA BU VEYA BENZERİ TARZ İMAL EDİLMİŞ AĞIR VASITALARI BIRAKIN GÖRMEYİ, TRAFİĞE ÇIKMASINA BİLE İZİN VERMEZLER. DENEMESİ BEDAVA. KAPIKULEDEN ÖTEYE GİDEBİLİR MİSİNİZ ACABA?DAHA FAZLA YÜK ALMA SEVDASI İLAVE VEYA ARA DİYE TABİR EDİLEN DİNGİLLERİ KONYA, BURSA GİBİ YERLERDE TAKTIRACAKSIN. SONRA YOLLARA DÜŞECEK, TRAFİK CANAVARI OLACAKSIN. AVRUPA''YA SEFER YAPAN TIR TOPLAMDA 45 TON GELİR İKEN, BU DAHA KISA ARACIN SADECE YÜKÜ 40 TON. FEN TUTAR MI?NEYE EL ATSAK DÖKÜLÜYORUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title